Sayfalar

21 Haziran 2011 Salı

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Sevişme Sahnesi Videoları izle



Angelina Jolie Hatay geldi ve döndüm işte ... Yani tüm heyecan ve tantana sonunda ne oldu?

Suriyeli mülteciler ışığa üstüne dökülür? Suriye AJ'nin dirlik üniforma sihirli değnek sayesinde geldi, Kızılay çadır beş yıldızlı bir tesis haline bungalovlarına nedir?

Suriye Birleşmiş Milletler iyi niyet elçisi olan en ünlü olmayan şiddet ülkemizde sığınan insanların hayatlarını kurtarmak için söylemek onu göndererek bu trajedinin duyarlılığını vurguladı ... Aferin, biz de tam beklediklerini.

Özel jet kamyon şasi ölümden kaçan kişilere, "Geçmiş Olsun" yapılan ziyaretler ... Onları korkmak yardımcı olmak için kıpırdatmamış zıpçıktıların açmak için İngilizce afiş anlamına gelir ", dünya barışı adına, Angelina Öp beni" ...

Bu gençlik çalışmaları, sosyal etkinlikler, bu hassasiyet sağlanır görmek için yönetti. Bir insani gazlanır olasılığını öpmek için!

Eğer Suriye iç politika çıkarları Hatay düzenleme düzeyde başarılı olmaları halinde daha sonraki bir aşamada Victoria Secret moda gösterisi, kesin!

Özel bir ordu özel asistan Jetçik Hanım Melekçik jetçik Güzel kiraladı ... Suriye sınır, arazi bol almak için bir araç bulamıyorum olanlar ulaşmak mümkün. Tahliye uçak göndermek için BM, biz çok çok daha Barış Gücü değildi tanıtmak ya da olacaktır. Tüm değer için Angelina Jolie'nin sevgi! Star, ünlü dudaklar, sallayarak siyasi-ted işlemek "Aleyküm bu kamp unutmak," Suriyeliler dedi ki ... Sevdiklerini en gam onlar ülkeye döndüğünde öldürüldü ama artık bulsalar yemeyin! Angelina barış aldı, ya da her şey için ücret söyledi.

Özenle çekilmiş gözleriyle, 2.5 saat zaman doldurma zor yıllarda sığınmacıların tutarak geçirdi. Bu sığınmacılara hiç fark etmez böyle evler, işyerleri, çiftlikler, ahırlar falan yanmış ve Angelina Jolie varlığında birçok kez yapılmıştı!

Medyada Cümle daha iyi olsun, iyi haber için bunu yapabilirsiniz. Haber mültecilerin binlerce çile! Her zaman kontrol, aynı şeyi yazın ... Asya, Afrika, Türkiye bugün dün yarın - her zaman birlikte Suriye sınırındaki aynı tatsız haberler. Bu aktarım hızı, dünyanın diktatörleri bitmiyor. Bir düzine baskıydı özgürlüğü bir ülkeye gelir, işkence, etki ayrımcılıktı kalır! Aynı yaş yas aynı işkence, aynı kayıp kayıp, acı ... Tabii ki, bu basit krem ​​Angelina Jolie gibi üstüne kiraz her şeyi değiştirmek mümkün değildi şekerlenmiş. Suriyeli mülteci sorunu olarak adlandırılan sıradan anlam ve önem kazanıyor.

Bir Kamboçya, bir Vietnam, ben tabii ki Angelina Jolie, Brad Pitt ve eşi ile Etiyopya bir manevi oğlu var. Suriye bir bebek kabul Neden? Melekçiğimiz merhem olsun gibi bu bir trajedidir. Bu sığınmacıların çocukları çanta oyuncak getirdi söylüyorlar ... Onun kucağında küçük bir canavar tırmanmaya inmek istemiyorum değil mi, saçları kapalı çeken el, bebeği kundaktaki "Esad'ın polis annesini öldürdü uzattı ise, size yakınlaştırma çocuğumun almak, ya da playboy kız Hollywood tarafların gelecek ve ben özlem göz düzeltme, "Bir dertli baba gördün mü? Angelina pratik, uyku kaçar ise, Hatay ilinde Brad'ini daha alıyor ... Tabii ki, gelecekte kardeşler ve ablalarını bireye yeni kan getireceği aile kaynak herkesin.

Sonra PR'ını dünya barışına görün! Sonra sığınmacıların turizmin patlama görün! Orada köşedeki Özellikle pankartçılar veya son! Harbiye Şelale tüm dünya ile karışık gözyaşları akar. Hatay, Hatay bu zevk değil bir zevkti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası