Sayfalar

17 Haziran 2011 Cuma

Çıpla Kadın Pozlar Video



Twitter Demokrat Parti New York milletvekili Anthony Weiner istifa kararı aldı sosyal ağ aracılığıyla ABD'de kadınların müstehcen resimleri gönderiliyor.

Demokrat Parti, telefonla skandal olay Weiner, House Demokrat azınlık lideri Nancy Pelosi sonra parti göre, istifa edeceğini söyledi.

skandal sonrasında istifa muhafazakarlarlar Weiner, iyi arttıkça son günlerde Demokratlar üzerindeki baskıyı çağırır.

Pazartesi günü ABD Başkanı Barack Obama, Demokrat Parti'nin bir üyesi olarak Temsilciler Anthony Weiner heyecan skandalının Evi "Ben istifa edeceğini ona olsaydı," dedi.

Bir Muhafazakâr web sitesi, üniversite öğrencisi, Seattle genç bir kadın, gelen Weiner Twitter hesabı söyleyerek, fotoğrafın kendisi tarafından yayınlanmıştır skandal bir açıklamada patlak hemen sonra haberdar olan bir adamın kaşık gösteren bir fotoğraf gönderdiğinizi İnternet hacker kurbanı Weiner , düzenlediği basın toplantısında, 6 Haziran ve sonra kendisi itiraf korumak için yalan fotoğraf gönderdi.

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın üst düzey yardımcısı Weiner, Huma Abed, geçen yıl Temmuz ayında evlenen bir basın toplantısında konuşan, son 3 yılda, Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım ağları ve daha nadiren, telefon üzerinden altı kadın belirtti uygunsuz ilişki.

Pelosi yaptığı açıklamada daha önce yaptığı açıklamada, kurallar, çiğnemek için aramıştı parlamentonun açılışıyla ilgili Weiner etik soruşturma ihlal edip etmediğini belirlemek için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası