Sayfalar

17 Haziran 2011 Cuma

Genel Ev Numaraları



Metin Akpınar, oynadığı 'Döngel üreticisinin atölye' Gaziantep'te doğruydu. Genelev, Gaziantep evler, 2 Sulh Hukuk Mahkemesi'nde ihalesi oldu. AK genelev, sahibi, bir süre önce öldü. Mirasçılar, haciz onun borçlarını ödemek için geldi. Adalet Satış Memuru, satış işlemi için bir genelev başlattı. Gazetelerde ilan edildi, 17 Ağustos 197 bin TL açık artırmaya çıkarmak için maliyet duyurulur değerlendirmiştir.

Genelev İNSANLAR SAY

Mahkeme şu duyuruyu yaptı: halk genelev olarak bilinen gayrimenkul inşaat alanlık 120 metrekare, yakın Real Market, 250 metre kuzeyinde Yusufeli yol kavşak bulunmaktadır.Zemin katta giriş, oturma odası, 1 oda, mutfak arka bölümünde ve binanın 1. kat, 5 odaları, her odada banyo klozet bulunmaktadır. Bir genelev şimdi boş olarak bitişik alanlarda kullanılmaktadır.

Kim satın alacak?

İnternet siteleri de reklam tıklama rekoru kırdı. 3 yıl için alıcı dışında GÖRÜNÜM genelev, ilgi serbest duran sorunu.Kriz nedeniyle diğer operatörleri genelev düşünmüyor.ARTIK GERÇEK alıcı Genelevi'ne olur
Film, bir genelev sahibi, banka kredi ödeyemez.Banka daha sonra genelev önce fon gider. Ankara, kar işletmeler için memurları atar. Girişimlerde genelev Döngel Eğlence Tesisleri burada karhaneye dönüştürmek olduğunu öğrenmek için uzman memurları, '.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası