Sayfalar

20 Haziran 2011 Pazartesi

Gerdek Gecesi ve İlk Gece Pozisyonlari Video


Gerdek Gecesine Nasıl Girilir Videosu
Ön
Bir diğer önemli nokta düğün gecesi, ön hazırlık ve bir devletin gelini ürkütecek cesaret kırıcı olmaması kalbini olduğunu. Bunun için de soyunma sırasında dikkatli olmak gerekir. Gelin ve damat kaldırdı sonra kendi eliyle soymaya doğru değildir. Gelin ve damat, kendi kendine soyunmalı. Değil cilde şerit için uygun. Çoğunlukla gelin, insan ve insanın karşısında ilk kez korku ve sıkıntı görmek için düşebilir çıplak olarak çıplak gibi görünüyordu.
Pansuman sırasında, utanç duyguları, bu iş ihtiyacı katmanlarını korumak için. Ya da gece ışığı veya lamba için bu küçük ışık deflate tuttu. Ortasında görünen çıplak vücut, hesap sıkıntı içine alacaktır. Bu durum edebi aykırıdır. Aişe validemiz, (böyle Muhammed gibi edep yerini, görmedim, o benim avret yerimi görmedi) komutları. Müslümanlar bu sünnete uymak için çalışmalıdır!
Bazı erkekler, vücutlarının zifaf gecesi ve kendi göstermek, hem de kadın artık sıkıntı içinde gelin bırakarak, kaba ve kaba davranış soymaktan. Bu çok yanlış.
Girdiğiniz sonra, olay değiştirme tamamen soyunmaya girişimi ayakta ve kapakları altında sadece üst kaba elbiseler, iç çamaşırı, kaldırmak kaldırılmalıdır.
First Contact
Gerdek Gecesi Nasıl İlişkiye Girilir İzle
Aşk oyunu Zifaf önemli gece. Nâzikâne aşk oyunu, mükemmel bir teknik, utangaç bir kadın, nasıl yavaş yavaş, eşi itimadı çoğalmaya ve rahatlamaya başlar olursa olsun olduğunda bir adamın gelin getirme heyecanı. Bundan sonra, istifa duygusu artar, çekingenlik yerine arzu ortaya çıkmaya başlar. Gelin ve birçok konuda endişe verici şey saldırgan, kaba ve düşüncesiz eş gece davranırlar. Henüz evlilik hayatında bir gelinin utanç yavaş yavaş alıştırmalı. Damat, gelinler uyanmak için yollar aramak istediğiniz, utangaçlık duyguları kurtulmak yardımcı olacaktır. Eğer utangaç harekete geçmeden önce Normalde, bir kadın, belki kocasının arzusunu tahrik etmek. Aslında fethedilmekten seviyor. Ama güce tüm makine kırmak için güzel bir girişim değildir. Bunun için damat, şefkat, sabır ve incelik yönlerini tutmamalı asla gözden uzak. Gelin, kocasının başarısı zarar davranışları hayatının yaşayan belki de en heyecanlı anları, mümkün olduğu kadar kaçınılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası