Sayfalar

17 Haziran 2011 Cuma

Hayvanların Çiftleşmeleri



Hayvanlar, hayvanlar, insanların cinsel ilişkileri ile melezleme insanlar
Eski zamanlarda, yasalar, Hitit yasalarına göre, örneğin, hayvanlarla cinsel ilişkiye izin vermez bu yana "ölüm çarptırılırdı bir inek mahkum bir adamla cinsel ilişki bulunmaktadır."

Ama tecavüz Eğer bir boğa, değilse insan, boğa öldürülürdü. Yine, Hitit yasalarına göre, "bir erkek katır veya bulunan bir beygirle ile cinsel ilişki, bu adam öldürdü, ama kral yaklaştırılmayacağı olarak, rahip, içinde olamazdı" diğer türlerden kadın ile Erkek hayvanların arkadaşı oldukça yaygındır .

Gerçekten de, hayvanların farklı türlerin bir çiftleşme anatomik açıdan bir engel olmadığı sürece sakıncası yoktur. Gebelik-maz değil bu birleşme sonucu. Bu birleşme kuşlar ve büyük memelilerde çok yaygındır. Çiftleşmelerin bilimsel gözlem Bu tür oldukça yenidir. Yakın zamana kadar, hayvanların çiftleşme farklı türlerin imkansız olarak kabul edildi.


İnsanlarda, durum farklıdır. Cinsel birleşmede bulunması anatomik olarak zor hayvanlar açısından insan vücudunun yapısı. Hiçbir hayvanınkiyle çünkü insan vücudunun yapısı karşılaştırıldığında olamaz. Ayrıca insanlarda, psikolojik şartlandırma bu tür birleşmeler için önemli bir engel oluşturur. Daha önce daha çok kırsal alanlarda bulunan hayvanlarla ilişki kurduğu ve ergenlik yaşına kadar erkekler tarafından uygulanan, dedi.

Kişi artık heteroseksüel faaliyet hakim olduğundan bu konsolidasyon yaş azalttı. Çiftleşme Hayvanlar, bir heyecan neden hayvanlar arasında bir birleşme yol açabilir, davranış bu tür arkadaşları taklit arzusu gibi bir birleşme kaynağı olabilir.

Genellikle hayvanlar gibi kedi veya köpek gibi evcil hayvanlarla bir ilişki kurmak için seçildi. Ancak, dişi hayvanlarda düve, koyunu, keçi ve eşek bu tür ilişkiler arasındadır için kullandı. Dişi koyun birleşme uzun bir süre çölde yaşayan ve bu nedenle, kadınların daha az cinsel çobanlar arasında çok yaygındır. Erkek hayvanlar, bu tür deneyler genellikle güçlü bir tepki gösterir.

Bu ilişki zaman içinde uzar, olası hayvan olabilir.Cinsel doğmuş bir çocuk arasında duygusal bir bağ insanın en önemli sorunlarından biridir. Çağlar cinsel yaşamın gelişimine bağlı olarak değişir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası