Sayfalar

18 Haziran 2011 Cumartesi

Hayvanların Çiftleşmesi Canlı



Köpek Dinyeper'in Mutlu Kız kısrak ve beş Coşkun da dahil olmak üzere bir eşek, çiftleşme, çalışan, aralarında nciraltı şampiyonu İngiliz at yarışı çitleri yıkarak olarak Atlı Spor Tesisleri, satışa edildi.

Aralarında İngiliz şampiyon çalışan at yarışları etrafında çit parçalayarak İzmir'in Balçova ilçesi İnciraltı Atlı Spor Tesisleri, beş yavru ve bir eşek kısrak çiftleşme Coşkun da dahil olmak üzere, Mutlu Kız Dinyeper'in satışa edildi.

Çiftçilik çıkmayınca mülk sahibi Mustafa Ali Coşkun Azıl'a ceza ait başıboş aygır, koşulu ile verildi. Çünkü Coşkun adlı atın aygır yoğun ilgi mevcut sahibinden Coşkun Görevden diye satmaya karar verdiğini söyledi. 04:57 Beş-at ve kısrak sahibi, "gelen gazeteciler, ben hasta olduğu için satmaya karar verdik insanlardan bir eşek çiftleşme Coşkun Görevden. İlerleme, satacak. Zaten satın almış ortaya için, şimdi yorgunum. zaten bir ince hayvan var. Çift alır.

Hayır, ceza sona erdi olsun. Her bu at ister. Şimdi ilgi büyüyebilir. Şimdi alacağını alır satışı için aldı. Her gün, öğle yemeği yıkayın. Daha sonra çift alır.At kim satacak "dedi.

Beş gebe kısrak ve üç at ve eşek ayrıldıktan sonra tecavüze uğrayan bir eşek at belirli bir depresyon, yoğun ilgi ısırıkları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası