Sayfalar

21 Haziran 2011 Salı

İlk Gece Nasıl İlişkiye Girilir Uzman Tv Youtube



Romantik Girişimler:
Birbirlerini yeme ve aralarında küçük bir samimiyet sohbet biraz oluşur koyulaştırmak için olsun tanımak için * Eşler, fındık, vb hazırlanan damat gelinin elleri ve gelini ile ilk, yavaş yavaş gelin yaklaştı alışkanlığını kazanır nazik ve dokunmatik şefkatli, okşayan dokunma alışmak olacak ... Öpmek alışmak sonra gelin için kullanılan ve ... alacak Damat acele ve kaba davranmaya asla. Şimdi evlendi, ben onu istiyorum zaten yol var, o yukarıda açıklanan nedenlerden dolayı düşünmemeli.

* Gelin ve damat arasındaki gerilim bir süre sonra tedirginliğinin olabildiğince loş ışıkta oda yapma, gitti hissediyorum. Bu durumda, gelin çıplak şerit kolay sağlar. Özellikle gelin soyunma rahat olmalı gelin ve damat dönerek yararlıdır. Çoğunlukla gelin, insan ve insanın karşısında ilk kez size ürküp görürseniz çıplak terör ve korku, panik gibi çıplak gibi görünüyordu. Burada da, sabırlı ve anlayışlı bir adam gerekir.

Yatağın kaldırılmasına iç çamaşırı gelin bile tevazu gidermek için psikolojik daha rahattır.
* Tip münasebette eşler, iç çamaşırı tam kılın. O vücudu rahatlatırken, çünkü giysi kaldırma hareketi kolaylaştırır ve birbirlerine dokunmak lezzet Açık Adres artırır. Cinsel ilişki sırasında Soyunması yasal eş olduğunu. Ancak, utanç peçe gerektirdiği Allah ve melekler karşı olgun iman, bu güzel yapar. Bu kapak cinsel ilişkiye engel olmamalıdır. Hafif bir kapak olabilir.

Bu hadiste Peygamber Efendimiz hakkında rivayet edilir (sav) şöyle buyurdu:
"Yüce Allah ve sırasıyla testis Settar (kaplama) sahibi. Haya ve sevgilisi kapsayan." (Ahmed b. Hanbel. Tirmizî. Ebu Davud).
Başka bir hadiste, Peygamberimiz (sav) şöyle buyurdu:
"Çıplaklıktan dikkat, çünkü iki ve bunların Destekçi. Siz ve (melekler) ayrılmaz asla ile diğer devlet ve zaman dışında, kişinin zevcesi île cinsi temas var ve onlara saygı göstermek numarası" (Tirmizi.)

Şöyle münasebette Efdal peçe olduğu bir söylenti teyit Türü:
"Sizden biri tamamen bu Cima yaparkan arınmasınlar kaplama biçimi olarak eşi ile iki yabani eşekler,." (Tirmizi.) Allah'ın Messenger hadiste peçe tavsiye diyor ki:
"Eşi münasebette türü bulundu eşi ile biri arkasında bir battaniye alacaktı.
Iki vahşi eşek gibi Eşler kaplama formu (göğüs) arınmasınlar. "(Müslim, Hayz: 10)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası