Sayfalar

21 Haziran 2011 Salı

Kim Kardashian Justin Bieber Öpüşme Sevişme



Justin Bieber bir komedyen olarak ikinci bir kariyer olabilir mi? Belki de.17 yaşındaki şarkıcı yöneticinin 30. doğum gününü kutlamak için Scooter Braun için kızartma de büyük gülüyor çekti.

Hollywood Doğum PartyScooter Braun Justin Bieber kızartmalar Müdürü Scooter Braun, 2008 yılında Justin Bieber keşfetti ve Usher ile birlikte onun himayesindeki, Jaden Smith, MC Hammer, Kim Kardashian ve Adam Levine Hollywood'un Music Box Tiyatrosu'nda özel 30. doğum günü partisi katıldı. Bir partygoer göre, Bebek şarkıcı sahnede insanları heyecanlandırdı. "Justin telefonda bir anlaşma müzakere Scooter bir kimliğe bürünme yaptı. O dikiş herkes vardı. O Scooter Never Say Never bir devamı kurma gibi yaparak oldu."

Selena Gomez Cumartesi günü parti olmasa da (o MMVAs birlikte ev sahipliği yapmaya hazırlanıyordu), Justin Bieber partide bol özellikle Kim Kardashian ile eğlenceli olduğu hiç şüphe yok.İki büyük ilişki gibi görünüyor. Son zamanlarda insanlar onun geleceği için genç şarkıcı tavsiye verdik ve aynı zamanda gelecekte gelebilir komedi alanında kariyer gibi görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası