Sayfalar

18 Haziran 2011 Cumartesi

Kıllı Erkek Organı



Nerede biliyor muydunuz ... ne orgazm başlar nerede devam ediyor. Orgazm ve kadın cinselliği hakkında Bilmedikleriniz bu yazı.

Kadın cinselliği orgazma klitoris oluşumunda merkezi öneme sahip bir yapıdır. Kleitoris oluşturur kelime klitoris Yunan kökenli, 'küçük tepe' anlık ***** kelime.

Dış kadın genital bölgesinin genel yapısı

Çoğu kadın ve çoğu erkek, sadece düşünmek bölgelerde oluşan kadın dış genital organlar, vajina. Aslında, kadın dış genital göre iki ayrı anatomik yapı: vulva ve klitoris

Vulva yapısı

Dışarıdan bakıldığında, kadının genital bölgedeki bütün toplu vulva denir. Vulva, yukarıdaki indirme bakmak mons pubis kadın dış genital parçalar, ("Venüs tepesi"; aşk Venüs = tanrısı), anüs alt kısmında ve dış dudaklar bölge ile çevrilidir.

Mons pubis, leğen kemikleri genital sahne yağ dokusu, cilt ve saç bölgenin önünde toplanır.

Mons dış dudaklar gibi sağlı sollu pubisten anüs kadar devam eder. Deliği ve vajina ve idrar sararlar kıllar girişinde etrafında bu yapıların kaplıdır.

Dış dudaklar, sağlı sollu iç dudaklar, giriş altından klitorisin üst kısmından vajina kadar uzanan kıvrımlı yapıları iç kısımlarında.

Bazı kadınlarda iç dudaklar dudakları daha büyük bir yapı 'taşma dışında' vardır.

Klitoris yapısı

Klitoris hemen mons pubis altında bulunan bir yapıdır. Bu yapı iç dudaklarla çevrilidir ve hemen hemen üst ve idrar deliğinin iki alt kısmında, vajinal giriş idrar deliği altında bulunur.
Klitoris (glans) dışında görünen bir baş ve tam iki yana uzanan iki kol oluşan vücut bölümüne vulva içine gömülü.

Iç dudakların Dışarıdan görünen kısmı, parmaklarıyla klitoris biraz geri ittirildiğinde daha belirgin hale gelir.

Çoğu insan klitoris bir düğme şeklinde basit bir yapı olduğunu düşünüyorum vücut dışında görülmüş değil. Ancak, glans klitoris ve bir 'ters V' şeklindeki yapısı gibi taraf için kollarını uzanan.

Klitoris gövdesine silah, kan dolu süngerimsi yapılar tedavi gibi cinsel uyarılma sırasında sadece penis içinde yer almaktadır.

Embriyolojik klitoris penis ile aynı kökene sahip ve bu anlamda kadın penis tam olarak kabul edilebilir. Ama penis, klitoris ejakülasyon ('deşarj'), ve idrar yapma ile ilgisi yoktur.

Klitoris damar ve sinirler bakımından zengin bir yapıdır. Ortalama büyüklükte bir klitoriste yaklaşık 8000 sinir lifleri vardır. Bu, başka hiçbir bölgede çok yoğun olduğu yaklaşık iki kat vücudun penis ve sinir lifleri üzerinde bulunan lif yoğunluğu.

Klitoris boyutu çok kadından kadına önemli değişiklikler gösterebilir. Baş ve gövde toplam uzunluğu yaklaşık 3 cm uzunluğunda, ancak en fazla 7 cm kadar olabilir. Klitoris başının büyüklüğü çok değişkendir ve 3-8 milimetre arasında olabilir. Klitoris orgazm boyutu ile nitelikleri arasında herhangi bir ilişki olarak algılanamaz.

Kan ("erkeklik hormonu") düzeylerinde klitoris testosteron boyutu ilişkilidir. Atrofi genital bölgesi (düşüş) diğer bölgelerinde kan östrojen düzeyleri, bu yapının büyüklüğü değişmez iken menopozdan sonra östrojen düzeyleri ilgi eksikliği nedeniyle klitoris büyüklüğü arasında. Gebelik sırasında klitoris mekanik ve vasküler değişikliklere bağlı olarak kalıcı bir büyüme gösterebilir.

Klitoris teşvik ve baş ve vücut kan bir sertleştirilmiş yapı ile doludur. Tam nedeniyle bu, erkeklerin ereksiyon (sertleşme). Klitoris başkanı iki kez tamamen uyanmış kadar büyüyebilir. Dışında daha belirgin hale gelen baş artan kısmı görülebilir.

En önemli işlevi kadının klitoris orgazm olmasını sağlamaktır. Hamile kalabilmeyle, işlevi, idrara çıkma, adet kanaması bilinen herhangi bir ilgisi yoktur. Cinsel ilişki sırasında klitoris bir diğer işlevi kanıtlanmamış tam idrar deliği kapatmak ve mesane girmesini bakteri önlemek tedavi edilir. Silah Rijitlik muhtemelen vajina şişirme ve penis kanala, oldukça stres sağlamaktadır.

Cinsel ilişki ve orgazm sırasında klitoris rolü fonksiyonları

Sigmund Freud "vajinal yoldan" yani ('çocuk') cinsel infantil orgazm olamaz kadınlar olduğunu ima olduğunu. Çocukluğumun o kadının özellikle gelişim dönemi, 'bağlı' olduğu için diğer bir deyişle, Freud'a göre yetişkin kadın "vajinal orgazm" mümkün değildir. Bu teori günümüzde ve özellikle de Masters ve cinsellik alanında Johnson kapsamlı çalışma bilgileri geçerliliğini kaybetmiş 60'lı yıllarda ortaya çıktı
.
Kadın orgazm bir vajinal orgazm ve klitoral orgazm klasik ayrılır gibi uzun bir zamandır. Bu uyarı ile orgazm klitoral orgazm klitoris (örneğin mastürbasyon), vajinal orgazm, vajina, orgazm doğrudan uyarı (örneğin cinsel ilişki) tanımlamak anlamına da gelmektedir.

Aslında, kadınların büyük bir çoğunluğu "vajinal orgazm" cinsel ilişki hala oluştuğunda klitorisin uyarılması.

Cinsel ilişki sırasında kadın orgazm, penis, ritmik doğrudan adamın kasık kemik ve temas klitoris gibi ritmik klitoris teşvik görür penis ve ritmik hareketleri ile temas klitoris iç dudakların oluşur. Bir klitoris olmadan, herhangi bir uyarı "saf vajinal orgazm" ortaya ama olağan değildir olabilir.

Kadınlar ve erkekler, orgazm klitoris, penis doğrudan veya dolaylı uyarı mekanizması Yukarıdaki bilgileri daha anlaşılır hale gelir dikkate alındığında olmak ya penis tam bir baş içindir. Erkek orgazm, penis başının kadınlar ne kadar mümkünse, uyarı olmadan, uyarı, klitoris, vajina orgazm uyarı olmadan, yalnızca ortaya, ama çok da mümkün.

Birçok kadın için 'Vajinal orgazm' yalızca, bazı pozisyonları ve klitoris kadın uyarılmadığını 'daha az mekanik stimülasyon ilişki bazı pozisyonların gerçekleşme endişelerini o konuma ifade etmek.

Bu penis eşdeğer ve klitoris onları daha arasındaki önemli bir fark olmasına rağmen: ücretsiz penis klitoris yapısı, hala doku yapısı etrafında sıkıca tutunmuş rağmen. Bu sıkıca daha yoğun gibi hareketleri ile klitorisin uyarılması katkıda çevreleyen doku, tutunarak, pasif bir hareket olarak dudakların ritmik hareketler içinde penisin ilişki bağlı olarak bir dezavantaj gibi görünse de.

Kadın sünneti

Binlerce yıldır İnsanoğlu klitoris ve bazı din, gelenek ve görenekler dikkatini çekmiş ve çeşitli inançların hedefi olmuştur ve halen hedef olmaya devam etmektedir. Buna göre, bazı ilkel ve gelişmiş toplumların, klitoris adı 'kadın sünneti' cerrahi müdahaleler çeşitli tabidir devam etmektedir. Bu müdahaleler derinden bir kadının cinsel hayatı etkiler vardır.

Bu dış dudakların bir arada en acımasız cerrahi girişimler ve klitoris çıkarılması tamamen dikim oluşur ne olduğunu. Bu firavun sonunda Müdahale veya peygamber, adet döneminde kadın genital sünnet denir ve idrar çıkışı için sadece küçük bir delik kalır.

Yukarıda bahsedilen "kadın sünnetinin" daha hafif şekilleri de mevcuttur ve hala yaygın olarak bazı toplumlarda uygulanır. Klitoris veya kafa bu bölümünde müdahaleler kesilmiş ve tamamen veya kısmen atılmış, ya da baş kısmı "sünnet derisi" (kadın, bu yapının iç dudaklara karşılık gelir) çevreleyen kesilmiş olmasıdır.

Klitoris cerrahi müdahaleler

Hormonal nedenler bağlı olarak klitoris büyümüş Klitoris ameliyatı, (yetişkin bir penisin hemen hemen boyutu ulaşmak fazla testosteron klitoris sürümü ile karakterize bazı konjenital hastalıklarda!) Ufaltılması kısmen bir müdahale şeklinde kesilmiş uygulanır.

Kadınlarda orgazm eksikliği şikayetleri vardı Bazı doktorlar, dışarıda 'peeling klitoris' dan klitoris çevresindeki derinin yani kısaltma şeklinde bir operasyon öneririz. Cinsel ilişki sırasında penis klitoris doğrudan sağlanacak tema amacı benzersizdir. Bu operasyonun önem doğrudan klitoris uyarıcı oluşumu, orgazm için ilişki sırasında klitoris üzerine deri çok dikkatli anlaşılabilir sonra yapılmalıdır.

Klitoris takı

Günümüzün modası ve burun ile merkezi bir delik ve süs takı klitoris ekleme diğer bölgelerine bağlı gelişmiş ülkelerde bulunabilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası