Sayfalar

16 Haziran 2011 Perşembe

Ktunnel Video İzle



Ergenekon davası sanığı gazeteci sanık ile Balyoz Prof Mustafa Balbay ve Korgeneral Peter Alan emekli oldu. Dr Mehmet Haberal seçim yarışı kazanan gelip milletvekili olmaya hak kazandı. milletvekilleri yasaklanması henüz Ancak kesinleşmiş değildir. Peki süreç nasıl kullanmalı?

bir süreç bekliyor nasıl ve bu isimlerin konu ne kadar merak hapis sonra sona erecek Terörizm Alan, Mehmet Haberal ve Mustafa Balbay seçilmelerinin milletvekili altında suçlarından yargılanıyor Engin.

terör suçları adı altında bu 3 deneme ve henüz meclise girmek için dava hakları neden yok rağmen cezasına çarptırdı.

83.Maddesi Anayasa Alan, Haberal ve Balbay'a azınlık dillerinde seçimleri öncesinde iktidardaki Bu sağcı bu değerlendirme çalışması göstermek kolay değil.

AK Parti üyeleri: gidemem

bir direkt serbest kalamayacakları sanık göstererek AK Parti'nin avukatı, Silivri örnek Staffs ki daha önceki uygulamaları iddia ediyor.

ve onlara göre ne sonuç yeni bir yargı kararı olacak belli değil.

Makale yargılanamıyor tutuklanamıyor göre Meclis, deşarj kravat biletleri 83 Meclis ve milletvekillerinin kararı olmadan edenler düzenleyen Anayasanın yasama dokunulmazlığını gitmeye hak Silivri sanık.

MAHKEME KARARI OLACAKTIR

Ancak, 83 Madde 14 Madde, Silivri, sanıkların tahliye kuvvet sokabilirsin anlamına gelir. soruşturma başlamadan önce bu suçüstü devletin ağır ceza ve parlamento seçimleri gerektiren AK parti üyeleri, iddiaları dayanan bu makale, ancak mahkeme seçme yeteneği göre.

MAHKEME 3 NOKTA değerlendirmek

Dr Ersan Şen, mahkeme onları yargılayacak sanıklar hakkında Silivri milletvekilliyle karar olduğunu söyledi.

Dr Şen, Alan, mahkeme Balbay ve Haberal bulunduracağını heyeti durumu değerlendirecek göz önünde üç puan vurguladı.

Sen, mahkeme bulursa sanıkların üç devlet suçlu milletvekili olmayacağını söyledi:

- "Anayasa ihlali 4, değişmez ve kurumsal değişim"

- "Ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü Devlet mahvetmek"

- "Devlet sırları ve casusluk karşı suçlar"

Mahkeme üç kişi girebilir meclise seçilen bu suçların milletvekili dikkate alınarak tahliye karar verir.

milletvekillikleri parlamento kararlarının sonuna kadar bu durumda, hakları, ya da Meclis'te ücretleri düşürensin kadar payidar kalacaktır.

Tuncel FARKLI DURUMU

Sen, Tuncel Sabah ile meclise 2007 seçimlerinde süreç şüphelileri Silivri farklı olduğunu vurguladı.

Tuncel Sen yargılamanın sonunda hatırlattı, karartma süreci, Anayasa Mahkemesi kararı için kanıt ve ulaşarak salıverildiğini söyledi tarafından kaçış olasılığı vardır.

Silivri sanıkların kadar oy gücünün yüzde Seçim sonuçları damga parlamento seçimleri, tahliye süreci olarak görülecektir gündeminde ilk madde vurdu.

Cezaevi mazbatalarını YSK'nın müşteriler avukatların kesin sonuçları ilan edilmesinin ardından ilk mahkeme adresi olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası