Sayfalar

24 Haziran 2011 Cuma

Ön Sevişme Teknikleri Video



Hata 1: "Ben, ne istediğini biliyorum"

Erkekler yapmadan önce bir kadınla tüm kadınların hata aynı şeyi istedi. Ancak, tüm kadınlar aynı değildir. Sadece seks açısından ve yaptığınız değişiklikler paylaşın.

Hata 2: "Siz, o gereken her şey var"

Bazı kadınlar orgazm güçlük çekmektedir. Ön sevişme ya da seks, bazen uzun süre işe yaramayabilir. Bir kadın tatmin olmazsa erkekler bir şey yanlış ya da eksik olduğunu anlıyoruz.

Hata 3: "Kadınlar ve erkekler seks aynı şeyi hissediyorum"

Bütün kadınlar ve seks erkeklerin aynı şeyi hissetmez. Onlar hissediyorum kadının duyguları adamın ilişki sırasında aynı asla. Bazı kadınlarda vajina daha az hassas olabilir, o da hissetikleri değişiklik gösterebilir. Bu nedenle, her kadının ilişki zevk değişken olduğunu söyledi.

Hata 4: "Kadınların anatomisini bilmek"

Çoğu erkek klitoris, fakat bu onların yapısını anlamak anlamına gelmez nerede. Vajinal orgazm anatomi ve tarih hassas yapısı çok yenidir. Özellikleri hakkında her şeyi bilemez. Eşiniz naısl dokunabileceğinizi sorarak öğrenebilirsiniz.

Hata 5: "Sükut altındır"

Çoğu erkekler seks sırasında sessiz olması gerektiğini düşünüyorum. Eşiniz konuşuyor, fakat siz ne istediğinizi ve nasıl hissettiğinize anlayamıyorum. Sizinle taşıyamazsınız. Eğer memnuniyeti hakkında bir şeyler anlatmak için başvurmak için kadınlar. Seks sırasında doğrusudur boyunca hareket, konuşma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası