Sayfalar

16 Haziran 2011 Perşembe

Seksin Gücü Video



Sex öpüşme, dokunma birbirini seven iki kişi arasında gerçekleşen bir eylem, sevişme ruh ve beden paylaşımı, sevgi ve neşe gibi eylemleri içerir vardır. "Dedi.

Bazı toplumlarda, kadın cinsiyet ve hoş karşılanmazdı zevk almak yasaklandı.

geçmişi daha neden çok tartışılan ifade vermedi seks boyunca CİSED Feather Bacanak Psikolog Başkan Vekili, cinsiyet en önemli hedefi vurgulayarak zevk alır, bugün içine geliyor şu açıklamayı oldu:

"Antik çağda, bazı toplumlarda, özellikle üreme amaçlı seks eylemi sadece. Keyfini olarak görülen, kadın cinsiyet ve hoş karşılanmazdı zevk almak yasaklandı. Bu ülkemizde bir düşünce hala bazı geçerli gibi görünüyor bölgeler.

Tarih boyunca, seks değil sadece, dönemlere bir hareket olarak görülüyor belli bir elit yapma hakkı, hem de deneyimli özgürlük sınırsız dönemlerde ve toplumlarda, hem de piyasaya sürüldü cinsel ilişki her tür tabu. Bugün, seks üreme amaçlı en önemli hedefi haline gelmiştir zevk, ikinci plan. "

Cinsel güvensizlik ve değersizlik duyularını tatmin etmek için yardımcı olabilir!

Seks Genel Sekreter Danışmanı ayrık Fatoş CİSED belirten sadece bir eylem fiziksel ve psikolojik ve sosyal boyutları değil;

"Seks sadece bir eylem bundan daha fazlası olarak algılandığı gerçeğini zevk almak zevk vermek bilinç dışında. İnsanlar farklı psikolojik ihtiyaçları dolayı da seks olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası