Sayfalar

21 Haziran 2011 Salı

Sevişme Sahneleri 10


Sevişme Hareketleri Video
Dergi ve topluluk tiyatro etkinlikleri, taciz, Cihan Ünal Hande Ataizi'yi sahnesinin en son konuşulan, iddiaları biridir. Pamela Anderson çok çok Marilyn, Hürriyet Gazetesi yazarı Ayşe Arman, Cihan Ünal'la bu kez ile bir araya geldi, dedi. İşte Ünal ifadesiyle karşı iddiaları bulunuyor: * ben değil Marilyn / * Evet o., gitti. SPU I / * Şort külotundan baktı

Cihan Ayşe Arman Ünal'la İşte röportaj bulunuyor:

Hande'nin tanı, ben annesinin psikiyatrist koymak gerekir
Sevişme 2011 İzle

Tenis maçı gibi.

Orada bir top, burada bir.

Diyor, bunu diyor.
Dedikodu düzeyinde devam eden tartışmada işler. Marilyn Pamela Anderson söyleyecektir söyledi, Ankara'da tur son oyun resmen saldırıya uğradığını söyledi. Cihan Ünal taciz suçladı. Şimdi Ünal'da Cihan.
Biz Ulus evinde bir araya geldi.
Sonrası hiçbir bölümü gazetelerin kendi sözleriyle, diğer türlüsöylediğini bazı izah ne söylemedi.
Sad. Endişeli, evden aşağı iktidara gitmek istemediğini söyledi. Iki farklı kuşaklardan, farklı etkinlikler ve tiyatro bakışları yaşama ortasında en belirgin şey. Örneğin, bir 'gece' hikayesivar. Cihan Ünal, güzel bir pijama bir Marilyn öneriyor, kıyafet oynamak için tercih ediyor. Gerçekten Ünaliçin biraz açık saçık Cihan, ama Marilyn için elbise. İki farklı bakış açıları vardır.
Cihan Ünal kendisi itiraf ediyor, Ankara Hande'ye kötü davranan, kaba davrandı. Ancak Kanser Derneği Başkanı basın Hande'nin danışmanıGülistan'ı Kıbrıs aradı, Hande'nin kanserliler oyun doğru olmadığını biliyoruz içinoynandığını o kadar.
Yani her iki taraf doğru ve yanlış tarafları vardır vardır.
Karar röportajı okuyun?
Sevişme Sahneleri 2000

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası