Sayfalar

22 Haziran 2011 Çarşamba

Sevişme Sahneleri 2006 Vidivodo



Şok daire Hürrem Gülşah önünde duran, kanlı bir bıçak tutuyor. İçeride, Hürrem bir kadının kan, yatakta hareketsiz yatıyor. Gülşah Hürrem sonunda öldürmek mümkün mü?
Ölü Hürrem?

Karşı karşıya korkunç bir sahnede ofisinden Esma Hürrem Babe. Kan Babe ile yatakta olan Esma, ayağa kaldırır Harem. Hatun kullanıcısının uyku Esma Esma Sümbül ve cariyeleri Hatun hemen yanına koşar uyanmış çığlıklar ...

GÜLŞAH MAHİDEVRAN'IN HIŞMINA çekiyor

Hangi derhal olağanüstü hareketlilik Mahidevran harem üzerine olay haberdar, ama sinir bozucu Gülşah'ı katil suçlu olduğunu. Hiçbir şey Gülşah oluyor ise Mahidevran ikna olmuş bile. Hırslanan Mahidevran, Gülşah'a saldırı Word dinler ... Gülşah hışmıyla Mahidevran'ın, yaralı hastaneye kaldırıldı. Bir katil Süleyman dolu hikaye Harem ulaşmıştır.

Katil kadar odasına girmeye cesaret için Hürrem, Solomon çok öfkelendiriyor. İbrahim Süleyman onu alır ne yapmak sipariş verecek, zor olacak ... Bu arada, Süleyman Nakkaşhane'de Leo portre bitirmek için Hürrem saldırdı öğrenir. Büyük Leo Hürrem durumu hakkında endişe duymaktadır ... Mahidevran'a geçerliliği, Hürrem saldırılmasıyla ilgi olup olmadığını sorar. Mahidevran, öldürmeye cesaret nedeniyle Gülşah'ın Hürrem, çok zahmetli bir duruma düştü ...

Hastane Gülşah'ın kaldırılması olay gecesi, Nigar'ı şüpheli. Onun suçu itiraf etmek için Nigar, hastaneye Gülşah'ı sıkıştırmak gidin. Canlı Hürrem? Nigar o katil Gülşah öğrenmek? Mahidevran şüpheler üst hayatta?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası