Sayfalar

16 Haziran 2011 Perşembe

Şişme Bebek Nasıl Kullanılır Video



ne yaptığını ve nasıl Şişme bebek insanlık değil, bilmeyenimiz hizmet etmek. Ankara, İstanbul, İzmir, Konya, soruya en iyi cevabı gibi nerede sexshoplardır şişme bebek büyük şehirlerde satılmaktadır. Sexshoplarda elde edebilirsiniz envai bebeklerin şişme türü gibi, internet üzerinden satılan. Fiyatları 90 $ ve 400 $ arasında bebeklerin fonksiyonel şişme özelliklerine göre tahsil edilir aralığı. Şişme bebekler bulunabilir şişlik olarak görev erkek bebek kadınlar için üretilmiştir.

Böylece şişme bebek günahmıdır. Teolog, ama tabii bu benim fikir şişme bebek kullanmalarına izin sorarsanız en iyi öğretmenlerimizin cevap vermektir.

Bu yüzden bebek aldı ve şu soru akla geliyor kullanarak şişlik. Şişme bebek nasıl temizlenir. Tabii ki, şişme bebek abdest taşındıktan gereklidir. Kabini temizlemek için ıslak bir bezle Şişme bebek ve tam hava indirme ve bir sonraki görüşme kaldırmak kurudur.

Ingilizce biz tam karşılamak için dil girdi olarak tanımlanan bebek, şişme şişme bebek realdoll olduğunu.

Şişme bebek Kılavuzları

Gerekli araçlar edevatlar:
1 adet şişme civciv (isteğe bağlı artırılabilir)
1 adet pomba (ayak pompası, pompasıda olabilir pompa, pompalar kullanılır, diyor biri ben kolay bir iş gelmek gerekir ne olduğunu bilecek kendi.)

Uygulama:
bir hayal bağlı olarak birçok farklı şekilde kullanılabilir. Eğer kullanmak istiyorsanız çok büyük bir delik alarak değer.

Daha fazla fikir için video kendi Have:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası