Sayfalar

21 Haziran 2011 Salı

Spartacus Sevişme Videoları İzle



SOSYALİST ÖCALAN 68 KD TÜRKİYE

"Öcalan rakip Baykal Kılıçdaroğlu'nun değil!" OdaTV başlıklı ve CHP, Deniz Baykal ve onların geleni yapacağız üçüncü kez ekibinin yönetimi gelmek için bu yazıda imzalanan, ancak başarılı altı çizim bağımsız parlamento milletvekili adına olamayacakları'nın Blok Öcalan'ın girdi kurduracağı belirtilen iddia eden bir sosyalist partinin çatısı:

Bu doğal lideri Öcalan'ın kim söylüyor! Kılıçdaroğlu'nun Barnes rakip değil. Barnes bitmiş. Öcalan sosyalist rakibi 68 Kılıçdaroğlu'nun nesil bıraktı.

Nihat GENÇ'TEN YANIT

Metin hemen tepki çekti. İlk eleştiri sitesi-yazar Nihat Genç'ten geldi. Genç haber okuyucuları altına iliştirilmiş bir not yanıt olarak televizyon için fazla yer olmayan bir ortak durum paylaştı. Genç Nota haber eklendi şöyle dedi:

Nihat Genç, biz telefonla anlamak, ya da herhangi bir şekilde bir not olduğu anlaşılan Odatv'ye çok katılıyorum bu makalede açıklanan yöntemi, biz editörlere iletti.

Mümtaz İdil AÇIKLAMA

Siteye başka bir yanıt yazar Mümtaz İdil aitti. İdil tarafından yazılan metnin kendisinin iddia yanıt istihbarat tarafından kendi imzası ile sitede yayınlanan bir makaleye, o yazdı:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası