Sayfalar

22 Haziran 2011 Çarşamba

Vajina Deliği



Dış genital bölgesinin genel yapısı

Vulva, pelvis kemikleri pubis üst, anüs alt kısmında ve büyük (dış kabartma oluşturduğu bölgenin ortasında birbirlerini telafi top "çatı" üzerinde indirmek isteyen kadınların dış genital parçalar ) dudaklar tarafından sınırlanan bölge yapılarca denir.
Yağlı deri altı dokusu ve pubis tepesinde, genital saç üzerinde kaplıdır içerir. Pubis, klitoris hemen tepenin altındadır. Zamanı içinde önemli bir yere sahip bu istemli kasların olarak dış genital organlar, idrar ve dışkı çıkış fonksiyonları, bir tabaka altında kadının doğum yaparken. Bu kaslar toplu olarak pelvik taban kasları denir.
Dış (büyük) dudaklar

Giriş sağlı sollu alanları kapsar cildin dış kıvrımları içinde vajina (vajina). Sadece anüs üzerinde ön, arka, içinde dış genital dudakların üst kasık saç birleştirilir. Üstleri kıllarla kaplıdır ve cilt altında ve genital yağdokusu içerirler.
İç (küçük) dudaklar

Sağlık sollu dış dudaklar, giriş altından klitorisin üst kısmından vajina kadar uzanan kıvrımlı yapıları iç yüzeyler. Deliği ve vajina sararlar idrar girişinde etrafında. Iç dudakları kapalı Görünmezken bacaklar, bu taşma dışında dış dudaklar daha geniş, normal koşullar altında bazı kadınlar. Kapsamında değildir ve cilt altı kılcal yağdokusu içermez.
Vajina girişi

İç dudaklar ve kızlık zarının devamı 1-2 santimetre devam parçasıdır. Rüptürü sonra kızlık zarı vajina katılın.
Kızlık zarı

Ortasında göreceli olarak esnek ve ince bir veya birden fazla delik içeren rağmen kızlık zarı Latin ("kızlık zarı" okunurmaktadır), bu yapı denir. Her kadın farklı bir yapıya sahip olmasına rağmen, genellikle ilk cinsel vajinal yırtılma sırasında hafif bir kanama ve bu nedenle vajina birleşmesi kullanımına izin verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası