Sayfalar

21 Haziran 2011 Salı

Yabancı Dizi Sevişme Sahneleri İzle



Dizildik dizi dizi. Bu televizyon yüzü. Izlemek için film serileri. Şimdi bir toplum bu hat gibi bir hayat geldim.



Bizim çocukluk olarak, hangi insan mantığını zorlayan, telsiz iletişim dünyasında, bugünün çeşitlilik ve ileri seviyelere ulaşabilir oluşuyordu. Radyolar raf arka planda durdu ama şimdi söylemeyeceğim. Geçmişte radyo 'Behind Yarın'lar vardı. Tiyatro, roman, gibi eserler gibi kısa öykü, oyun aktarılışını, seslendirmelerle radyo dinlemek. Özellikle akşam verilen ve daha ertesi gün sabırsızlıkla bekleniyordu.



1970'lerde, radyolardaki "Arkas yarın'ları, bugün, televizyon dizileri, yer ayrıldı. Daha iddialı için ...



Toplumsal yaşamda bir giriş, insanlar neredeyse kümesi hakkında tutkulu olduğunu bu televizyon dizisi. 1980, yabancı dizileri de '90 'lı, özellikle Brezilya tasvir dizileri. O zaman hareket, düşünce, biz oturup kendi dizi yapmıyoruz neden söyledi ve yerli diziler üretmeye başladı. Hype şimdi yerel bir dizi devam ediyor, ancak yabancılara taş türü getiriyor. Aslında, hatta Arap ülkelerine ihraç ediyoruz.



Bugün televizyon kanalları çok sayıda var. Tüm kanallar için filmlerin sadece bir can simidi dizi. Akşam yayın, film serisi başından sonuna kadar gider. Başka bir dizi aynı kanalda her akşam oynuyor. Diğeri bazı kanalları bir dizi, bu tekrarlanan ertesi sabah bitiyor başlar.



Hayatta her şey arz-talep dengesi. Film serisi için talep çok olmuştur. O senaristine bu dal, kameramanından dublörüne, ışıkçısına kadar bir iş gücü potansiyeli oluşturulan oyuncu oldu bir sektör.



Bu serideki bize veba o kadar çok, bir sonraki bölüme tutku düzenli bekleyen oluşturulmuş. İnsanların orijinal iyi vakit geçirmek nasıl ön planda ne olduğunu burada topluluk değil vermedi. Komedi dizileriyle gülmek ve, oyunlar ağlama, acı, ağlama ile oyuncu eğlenin, üzgün, kinlenen sahneleri intikam peşinde bir toplumuz. Bu tutku için ana sebebidir. Bu oyun canlı izlerken diğer görürken Oyun, ... Hayat bir kesit, ya da ona hayat yaşamak için? Bu tanım bir kalem yapmak zordur. Bir sosyolojik araştırma olmalıdır.



Içerik, sahnelenişinden irkildiğim kez, o da yazıyordu 'yayın serisi çıkarılmalıdır. Oylama maazallah böylece sahneler uğruna içindir. Özellikle erken saatlerinde, çocuklar da arkasından bu toplumun gençleri bu filmin ne düşündüklerini olduğunu, ancak, düz zaman verilir. Entrika, macera, kan, nefret, kavga, baş kesme, parmak toplama işkence aramak durumunda ne var şiddet türüdür.



Ezel bugün, yarın, bu yüzden bir Geçer Zaman, o zaman büyük olduğunu, Perşembe Fatmagül'ün Ne suç, Cuma şimdi indirin, hafta sonu diğerleri. Ve onları diğer yarış serisi ile. Yaz sezonu başlamadan nedeniyle artık bazı son, bazı sezon finali yapılır. O da vakit geçirmek nasıl duymak için üzgünüm. Biz gelecek sezon başlamadan ileri atacaktır. Bu arada, yazın soğutma ekranlar herhangi bir boşluk diziler boğuldu.



Bir noktada bizim toplumda, televizyon programları geçirterek olarak dünyada gerçekten iyi bir zaman yapmak için, gerçeklerin farkında uyku konur, tartışmalı oldu. Noktada, televizyon, film serisi, eğlence ve yarışma programları tam bir macera gerçekten dikkat çekici olanı hariç Acun Ilıcalı, var mı? Genel izleyemeyeceği saat varsa. Cılız, diziler haber programları tercih edilmemektedir.



Şiddet dizileri için daha genç, yakalar, özellikle yüksek okul çağı. Bazen gençler gelip birlikte bölümleri izleyebilirsiniz. Romantik, dramatik dizi aileleri sarar. Komşuculuk bazı kısımlarında bir oyun seyrettim. Komedi türleri babaları ile, eğlenceli.



Bu içinde yaşadığımız bolluk bu bütün eski dizi, ben kendimi diziler yakalandığım edilmiştir eleştirmek kadar. Ama bunun için tutku ve en az onları dönen mümkün olduğunca çalışmaya devam etmek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası