Sayfalar

18 Haziran 2011 Cumartesi

Zevk Suyu Nasıl Akar



Bu kabul edilir, çünkü kadın, bakire ya da toplum ele geçirmek olanlarda, bekaret hala önemli bir konudur.

Mastürbasyon düşünce bazında da gerçekleşebilir erkeklerde fiziksel temas kadınlarda ortaya çıkar. Hatta mastürbasyon sadece göğüsleri dokunabilirsiniz.

Fiziksel istek duydu ve kasık bölgesi klitoris ve vajina doldurmak için gerekli basınç hissi vardır sıcaklığı kapsayan dokunulmasının ihtiyacı alan duygusu ile ortaya çıkar vardır gerekir. Cinsel ilişki öncesi vajinaya alan kadın anlamda girmiş, ya da çok az var değil. Kadınlar cinsel ilişki yaşamış, bu bilinen ve vücut tarafından hissedilir.

Genel olarak, ya klitoris (bızır) elle okşanır açık ve her iki bacak yakın, ya da sıkıştırılmış ya da bir şey kadın sürtülür zevk verebilir. Kadınlar genellikle bu şekilde bir bakire mastürbasyon içinde. Ve kızlık zarı için hiçbir zararı yoktur.

Parmak basıncı daha az oranda okşanırken klitoris veya vajinal dudaklar okşanabilir girişi veya küçük için vajinal giriş uygulanır. Bu hiçbir zarar kızlık zarı için vardır.

Ve önemsemeyenler vajen içine bazı kadınların kızlık zarı parmak veya parmak veya dolgunluk hissi, ya da bir şey olabilir (deodorant kutusu, salatalık, muz, kalem gibi) kullanmak içine koymak değil. Son zamanlarda, ülkemizde ya da bazı seks oyuncakları da yaygın olarak kullanılan yapay penis titreşim içinde.

Vajina ve klitoris sürtünme veya baskı hem de koruma sağlar içine bayanlar bazıları mastürbasyon yapmak.

Duş mastürbasyon klitoris suyun basıncı oldukça yaygın bir yöntemdir tutarak, bu kızlık zarı zarar vermez.

Anneler ve babalar, ve cinsellik hat devam etmek herkesin hakkı içgüdüsel bir duygu, bir yaşam duygusu ve kendini uzantısı sonra vücudunun bir parçası bırakın. Yani, frenlenemez kaçınılmaz ve yok edilemez. Belki, ama bastırmak ya da yönlendirmek hisse ya da diğer sağlıksız sonuçlar kahramanca çabaları ve keder bir sürü daha sonra başka yerlerde ve konumlarda olarak ortaya çıkıyor olabilir. Kuşumuzun, kedimizin veya köpeğimizin cinsel arzularını rağmen, akraba ya da çocukların ihtiyaçlarını göz ardı etmeye, ya da iş bu tür algılamayı değil kendimizi düşünmek özellikle dikkat kendimizi kandırmaktır.

Kim olamaz ya da özellikle gençler arasında cinsel istek, bu frenlenemez yaşamak olamazdı. Bu nedenle, mastürbasyon onları korkutmayınız yanlış bilgilendirmek gerekir.

Yaş ve kişinin sosyal konumu bu arzuyu, bu ihtiyacı ortadan kaldırmaz.

Davranış gibi mastürbasyon bazen bebeklerde görülür, anlamak için erken yaşta bildirilmelidir olanlar yönelik, onları korkutucu olmadan önlenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası