Sayfalar

19 Haziran 2011 Pazar

Sevişme Oyunları 4



Kadınların ön sevişme birçok çalışma, foreplay ortaya koyduğu önemi
Ben insanlara iyi haber var! Sadece küçük zevkleri düşünüyorum seks ön sevişme kadın getirin. Cinsel Tıp Dergisi, kadınlar tarafından yayınlanan bir anketin sonuçlarına göre, erkeklerin de cinsel ilişki ön sevişme onu daha fazla konsantre olmayı tercih ederler.

STANDART 15.4 ön sevişme DAKİKA

2 bin 300 kadın için İngiltere'de bu araştırmaların bazıları cinsiyet ya da (cinsel sendika) 16.2 dakika dayalı, test ve Ön sevişmeye 15.4 dakikada bir standart ile iptal edildi.

Ön sevişme cinsellik uzmanı Kate Taylor artılarını ve eksilerini, ortak kendisi yazdı biçimini geliştirmek için bu konuda yetersiz ise, "Biyolojik olarak, kadınlar ön sevişme gereklidir. Cinsel ilişki ulaşmak için geçen zaman Cinsellik her zaman erkeklerden daha farklı kadın olarak doğmak için hazır olduğunu iç gıvıklayıcı aşamasında.

Kadınlar öncesi cinsel ilişki ile uyku tercih söylemek neden bu deneme anlayabiliriz. Bu tarif şey sadece sıkıcı bir takım oyunlar ön sevişme değil çünkü. Yüzyıllar boyunca erkekler tarafından kullanılan tüm bu korkunç seks teknikleri. Sıkıcı Bu oyun türleri, neredeyse kadınlar ve kadın neden hamurdanmalarına ve tutkularını öldürür.

İşte bazı ipuçları

Bu eksikliği tedavi olabilir eşiniz için bazı ipuçları:

Eğer ön sevişme ne olduğunu insanlar, ama bilniyorsa hakkında bir şeyler yapmak istiyorsanız:

İpucu: "yanlışlıkla" sağlayın yakalamak okumak için cinsellik ve eşiniz hakkında bir kitap alın. Onun dikkatini bir fotoğraf çek. Ön sevişmeyle ilgili bölümü okuyun.

Cinsel ilişki çok isteksizce yapıyor önce zaten bilen bir çocuk gibi yemek öncesi yaptığı plaka bitirmek için sebze-tatlı tatlı, foreplay gerekliliğine inanıyoruz:

İpucu: onu övmek ve hala yatakta yatakta gibi bir şey yok için yaparsanız, devam edin lütfen. Eşiniz böyle bir gidiş olduğunu fark ve bu hareketi tekrarlayın olacaktır.

-Eğer bir hareket yapmak eşiniz gibi, ama söylemek devam ediyor yoktur:

İpucu: Üzgünüz, ama olay bu tür çözmek için başka bir yol ilişki bitmiyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası