Sayfalar

16 Haziran 2011 Perşembe

31 Çekmenin Yöntemleri İzle



Sigara bırakma merkezleri,''a''disease''was olduğu bildirilen bir kişi bunu kabul sigara kurtulmanın başarı çok yüksek bir oran uygulanarak, elde edilen tedavi ve ilaçların bilimsel olarak kanıtlanmış yöntemlerin private''and yeterli.
Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Göğüs Hastalıkları Öğretim Üyesi Prof Bölümü. Dr Oğuz Kılınç, AA muhabirine verdiği demeçte,''onlar nasıl sigara hastalık''çare söyledi.

Sigara bırakma öncelikle oturum çağırdıklarını kişi bir durum ile karşı karşıya olduğunu nasıl 45 dakika süren bu toplantı sırasında, gösteren sigara algı gözleriyle tıp doktorları kişinin anlattıklarını olduğunu, belirten istediğiniz kişilerin bir eğitim ne de Bu durum, Profesör tasarruf yaptık. Dr Kilian,''o zaman kim bu hastalığın klinik tedavisi ayda 4 kez ilk randevu sunmak için çağrıda bulundular mı bizimle işbirliği yapmak isteyenler. hastalarda 1 yıl sonra 6 ay, 3 ay için Sonra bir kez bir ay boyunca kim takip ediyor''dedi.

Prof Dr Kılınç, hasar görmüşse ne ilk uygulamasında bir kişinin sigara içme, bunlar basit testler yapmak, sigaraya bağlı bir hastalık için devlet tarafından finanse edilen bu araştırma, tüm çalışmalar bir probleme işaret onlar da devam ederse yönü, ifade edildi sigarayı bırakma tedavisinde yönetmek başlamak için başarısız olur.

-Sigara Bırakma ilaçlar-

Sigara bırakma tedavisinde bilimsel süreç kanıtlanmış bir üç-Prof olduğunu belirten. Dr Kilian, şunları söyledi:

Nicotine''bands, sakız ve orada sublingual tablet. İki hapımız da vardır. Bu Sağlık Bakanlığı tarafından sigarayı bırakma başarısı kanıtlanmış ve zararlı değildir, yan etkiler, ilaçların tolere edilebilir. Buna ek olarak, bazı sigara bıraktırdığını iddia edilen yöntemler vardır. moraterapi gibi biorezonans, akupunktur, hipnoz,. Bu bilimsel, kanıtlanmamış yöntemlerle sigarayı bırakma başarısı bilimsel topluluk denir, kanıtlanmamış vardır. Bırakanlar da bu yöntemleri kullanabilirsiniz, ama biz hiçbir bilgiye sahip yöntemin etkinliği konusunda kökenli kaynaklanıyor. Bu nedenle, vatandaşların bu konuya dikkat etmeleri gerekiyor. Pahalı yöntemler ve tedavi yöntemleri başarıyı garanti etmez. Öyle olma başarılı girişimi şanslarını artıracak yapmak, kullanmak için bilimsel tedavilerin durumunu kontrol edin.''

da bırakılabilir ve ilaçsız açıklaması, ilaçlı''İlaçsız arasındaki farkın soru üzerine Kılınç, ancak 10 hastanın birinde bırakabilirsiniz. Bu, diş taklit çizmek, anestezi olmadan ameliyat olmak için. Bu gerekli değildir. Insanların kolaylıkla bunu başarabilirsiniz sokmayacak şekilde zorlamak için, uygun yöntemler var''dedi.

- BU HASTALIK randımanlı''VE''KABUL onun varlık-

Prof Dr Kılınç, işin önemi psikolojik boyut soru üzerine bir bağımlılık olarak,''sadece psikolojik boyutu, bir hastalığı ve diğer hastalıklar gibi sigaranın bir kişinin kabul kez ilaç tedavisine ek olarak gerek için davrandığı gibi davranmaya başladılar''dedi.

buna göre Profesör ifade davranmamı sigarayı bırakma sürecinde kişi bırakmak için. Dr Kilian,''o zaman eski drinking ortamlarda zorluk elbette, tedbirleri kontrol sahibi olmaları değil, aynı içki olmaya devam ediyor. turşu suyu içme ile bir hastanın kan basıncı, ama kullanmak İlacımı kontrolü altında tansiyon olsun 'gibi bir şey söylüyorlar. Bu nedenle, çok önemli psikolojik hastalığı kabul etmek''dedi.

Ikinci, kendisi sigara dost değil kişi tarafından kullanılan, düşman kabul etmek olurdu, eğer onlar zehirsizleştirdiğine doing''''Sports ,'''' kullanmak zorunda inançların bir tür zehirler insanlar sigaranın zihinleri vitamin ,'''' I'', brokoli yiyorum Selenyum içki'','' Dedem o 80 yaşını kadar içti bir şey değildi, genetiği sağlam'','' Şimdiye kadar, ben içtim vermedi Beni etkileyen, muhtemelen zarar vermez me''as bunların sayısı düşüncelerini savunurlarsa algılarlarsa sonra daha zor bırakmalarının gibi, doğru ve gerçek olmayabilir, dedi.

Prof Dr Kılınç,''Ama bir numaralı katil ve ortak olmayan sonuçta herkes zarar verecektir. Bu katilin tanırlarsa gerçek yüzü ise, onları önünde bir engel şeyi halledebiliriz bu katil eğitimli doktorlar kurtulmak gibi''dedi bkz.

sigara-ÇİFT-ÇİFT ve kayıplar

, Neden soru Kılınç üzerinde içmeye devam etmek olmasına rağmen iyi, sigara gerçek bir katil olduğu bilinmektedir şimdi mi yanıtladı:

Yüksek doz nikotin içeriği of''quick zevk, baş yetkilisi vermek. Bu göz ardı edilir sigara gibi hızlı keyiften çözümüymüş zorlukları veya kodlamak için kendi kayıplarını bir dizi yoksun olmak değildir. Bu mekanizmanın beyin bozukluğu olduğu için aslında içimde alır. Bu nedenle, ilaç tedavisi, yardımcı en önemli tedavi yöntemlerinden biridir tamamlamak için beyinde sigara ortadan kaldırılması. Buna ek olarak, sigara aslında düşman görüyorum. Diğer bir deyişle 'zarar kanser yapar, KOAH çağrı yapar, ama çok olmuyorlar sigara ikna edici, kendilerini, bu kez belirtileri görmedim. Ama onlar görmek için başladıklarında 'Bu bana söylendi, "demeye başlıyor. Amacımız onun riskli inandırabilmek gerçekten onlara tehlikelidir

Tabii ki daha kolay 00:59 görüşmeler yapabilirsiniz. her her sigara içen çünkü diğer farklı. Herkesin farklı bir yaklaşım gerekiyor. Ben de çok iyi eğitilmiş hekimler biliyorum. Bu nedenle, nasıl her tüm müdahalelere sigara içme durumuna göre, her biri diğerinden farklı kan basıncı, hastaların birbirinden farklıdır.''

Prof Dr Kılınç, treatment''is not''blanket tarzında sigara bırakma tedavisi, kişisel ihtiyaçları'', dedi, yapılması gereken tek bir standart tedavi ise, TV reklamları olsa hepimiz onunla ilgileniyor, eğer ben yaprakları ve sigara yaptı. Ne yazık ki böyle bir tedavi yok. Bu nedenle, sigara bırakma klinikleri ve hekim eğitimini almış insanlar bu çok önemli çalışma ulaşmak için. Bu şekilde durması müdahale, çok high''he insanların başarıları söyledi.

Applying''to merkezi, sen doktor'', yeterince et?''Shaped Kılınç soru dememi ikinci kesinlikle yeterli, terk etmek veya böyle bir hastalık var kararlı olmak gerekir. bireyler Çünkü bazı sorular zihinleri kendini kalıyorlar yalnız çözemediği bir 'Durun beyin, kararın son söz vermek için geldim'. Ama çözemediği, onu kolayca eğitimli sağlık personeli tarafından hemen sorulan soruların çözülmesi için çok zordur. Bu nedenle, ya da çıkmak istemiyor en azından son zamanlarda hakkında çok şey düşünüyor, hatta hakkında paylaşmak, fikrinizi doktorunuza soru irtibata düşünüyorum, diyelim ki, 'Sanırım, sigara bu nedenlerle terk edemez şimdi düşünüyorum''diye yanıtladı Doktor ona yardımcı bir araç olabilir.

-KADIN VE ERKEK FARKLI DROP-Challenge IN birbirlerinden

Prof Dr Kılınç, sigara bırakma soru üzerine en büyük engel, hem erkek hem de kadınlarda farklı olduğunu söyledi.

Göstermek, onların rapor destek yönetmek, sıkı bir diyet uygulamak olduğunu, kaçınılmaz bir sonucu olsa bile, kadınlar kilo dile getiren Kılınç, bırakma sürecinde alındığı takdirde kilo kaybı için baş engel olarak.

Prof Dr Kılınç, bazı faaliyetler erkeklerin bir gösteri daha fazla sigara zarar engel olduğu düşünülen için,''Bir aşırı güven, uygun müdahale Bu zor değildi ', bir kişinin düşündüğü zaman kolayca terk edemez Sana neler sigarayı bıraktıktan sonra tekrar dönme riski söyleyerek bırakabiliyorum istiyorum. Sigara, bir ayak ya da el sallamak, bazı istisnalar vardır gibi konsantrasyon eksikliği, baş ağrısı, uyku bozuklukları, sinirlilik, gerginlik, ayrılıyorum. Ancak bu drug''he yapılır "dedi.

sigarayı bırakma başarısı üzerine Kilian soru merkezleri,''Biz 10 kişi görmek bırakarak, tedavi, 3 ay başladıktan sonra 3 aylık bir tedavi, yani başarı baktığımızda o 7'si. yüzde damla başına ilk 3 ay, 70 sigara bırakma ilaçların etkisi Yani Sağlık Bakanlığı proje verilmesi ücretsiz. şimdiye kadar bilim adamları daha tütün kontrolü biri işbirliği vardır''dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası