Sayfalar

12 Haziran 2011 Pazar

69 Ne Demek



birbirlerine oral seks daha çok pozisyon sevenler geliştirmek ve numaralandırma bunları bulup yapmak.işin sohbet etmek en kolay yoludur.

Ama aynı zamanda onun arkadaşı bir 69 çok genç bir kavram ne olduğunu bilmediğini. bizim arkadaşlar bu kavramın anlamını bilmiyor olabilir uygulayan simgesi 69 ne demek gülümseme, 69, 69 olan, 69 pozisyon

Hem erkek ve kadın cinsel ilişki ortakları farklı pozisyonlarda deneyin zevk almaya muktedir. Buda bir duruş içinde olduğunu koyabileceğimiz biçimi arasında pozisyon.

... mükemmel el işi
Kamusal alanda El iş seks mütevazı dönüştü. öpüşme dışında, cinsel aktivite, ellerinizi ve hepimiz kullanmak için düşük yoğunluklu cinsel organları iyi bir cevap vermek için yol dokunma, mastürbasyon gibi yapıyor. "Doğru" genellikle kadının daha sert, erkekler de daha yumuşak demektir yok. (Bu her cinsiyet çoğunlukla aşinadır.) Bunu yapmak için zaman yok mu? Eğer (oturarak veya ayakta) önünde onu alarak süper hızlı orgazma ulaşın. onun kasık kemiğine Bir avuç almak ve sıkıca bastırın. geri iterek ya da daireler çizilir, ileriye itmek. Daha hızlı: Ben bu tekniği (her yöne), sürükle kullanılır? Daha yumuşak? Bu nedenle, sadece evet ya da hayır diyebilecektir. sonra önemli ölçüde hızlandırmak aşağı yavaş gitmeden önce tekrar hızlanmadan, zor yendi tutun. Tekrar bu birkaç kez sağlayarak gösterişili önce uçurumun kenarında bir hareket devrilmesi taşıyın.

seks pozisyonları bir formu. iki çift pozisyonu birbirlerinin cinsel organlarını emer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası