Sayfalar

17 Haziran 2011 Cuma

Eşeklerin Cinsel Hayatı



Bir eşek tecavüz ettiği iddia 4 kişiden Muğla 1. Milas ilçesinde, polise teslim edildi hayvansever tarafından yakalandı
Mount Sodra Milas'taki siteleri, önceki gün Milas Meliha Tekin Hayvan ve Yaban Hayatı Koruma Derneği Başkanı telefon eteklerinde yaşayanlar, bir grup tevacüz dağ söyledim, bir eşek getirdi.

Meliha Tekin de dernek ve polis ekibi bölgeye gitti üyeleri, dün, aynı uyarı yaptı. Thompson ve onunla birlikte giden, ileri bir 32 yaşındaki inşaat işçisi ZA'yı yakalanan tecavüz bir eşek koydu. A. Z, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim oldu.

EŞEĞİ ayağı kırıldı

Milas veteriner sağ bacak ile Yalçın Fatih Belediyesi eşek önünde kırık olan bir genel sınav geçti ve yürümede zorluk olmamdı.

Milas, daha sonra Hayvan eşek ve şimdi Yaban Hayatı Koruma Derneği tarafından korunmaktadır. ZA tecavüz ve eşek itiraf vardı gözaltında sorguladı, o 12 ile 15 arasında değişen 3 kişiden yaşlı bir daha tecavüz önerdi.

Serbest ardından savcılığa ZA, gönderilen dakika tutarak suç Ceza Kanunu'nun 225'nci "için hayasızca hareketler" düzenlenen hapis 1 yıl için yaklaşık 6 ay. Polis 3 kişi arıyor bir eşek tecavüz ettiğini iddia etmiştir.

"Denemek VERİLMESİ İÇİN AĞIR CEZA"

Hayvanlar ve Doğa Koruma Derneği Başkanı Thomas Milas Meliha, "Biz hayvan ilk etapta kötü muameleye maruz kaldığı bulundu. An için laboratuvar deneyleri, aslında ihtiyaç vardır.

Gözaltına alınan kişi, zaten itiraf ediyor çünkü tecavüz tanıklık söyledi. Bu olay birçok kez tekrar edilmiştir. Polis soruşturma devam ediyor. Olayın dakika takipçisi olacaktır tutmak için tutuklanan kişi almak için en ağır ceza "dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası