Sayfalar

18 Haziran 2011 Cumartesi

Orgazma Ulaşan Kadın



Cinsel uyarılma ve takip eden orgazm, Masters ve Johnsonun bireylerin 1966 yılında orijinal çalışmada gönüllü, erkekler hem de kadınlar orijinal çalışma günümüze kadar daha ayrıntılı çalışma takip etmediğini, ayrıca, ayrıntılı olarak incelenmiş ve idi.

Cinsel uyarılma ve orgazm bizim bilgi ile, neredeyse tüm bu iki bilim adamlarının çalışmaları bir rahatlıkla söyleyebiliriz biriktirin.

Orgazm nedir?
Bu orgazm olgusu tarif etmek zordur. Orgazm, cinsel uyaranların çeşitli ve bir kişinin fiziksel ve zihinsel hem de duygu olarak algılanan uyaranların etkisi ile başlar beyin stimülasyonu. Orgazm oluşumu dokunsal uyaran (dokunsal uyaran cinsel ilişki ve mastürbasyon türleri) için en önemli olanları olmasına rağmen, sadece görsel ya da işitsel uyaranlar, özellikle kadınlarda, mümkün orgazm olmak. www.saglikvegebelik.com

Orgazm işlevi nedir?
Kendi kendini haz almaya hazır, cinsel ilişki orgazm cinsel uyaranlara beden ve ruh ikilisi kurulması için hazırlanan ya da kişinin cinsel ilişki sağlar. Erkek orgazm olarak, sperm kanallarının açılması sperm dışarı akmasını sağlar ve bu nedenle orgazm çok önemli bir parçasıdır, erkek üreme fonksiyonları oluşturur. Fallop tüpleri kolay aracılığıyla kadının orgazm orgazm sırasında rahim kasılmaları en son veriler dahil olmadığı şeklinde bilimsel bilgi olarak gebeliğin oluşumu için gerekli olan, sperm geçer.

Orgazm yolu, kadın cinselliği üzerinde Aşamaları
Masters ve Johnson sürecin dört ayrı aşamada sonuçlanan kadınların, cinsel uyarılma ve orgazm ile çalışmaya başladı bu bölünebileceğini bulundu. Çizilebilmesi yanı sıra kendini bilmek isteyen bir kadın, tarif edilen konu ile ilgilenen diğer net yarar evreleme açısından normal cinsel işlevleri yanı sıra cinsel işlev bozukluğu sınırlarını anlamak gerekir. Aşağıdaki aşamalardan geçerek cinsel ilişki sırasında kadınlarda bu evreleme göre bu

- Arousal Faz
- Plateau Faz
- Orgazm Faz
- Eritme Sahne

Bu aşamalar kadınlarda ve erkeklerde oldukça benzerdir. Evren geçiş sonrası, kadından kadına ve birbirinden önemli ölçüde birbiri ardına değiştiği devam her zaman kabul edilecek bu aşamalardan biri olmadan olamaz. Bu aşama insanların cinsellik yaşamak için gereken çıkarmasıyla cinsel dürtü başlar. Birisi hayali veya gerçek uyaranlar için cinsel arzu ortaya çıkardı. Kadın fiziksel (doğrudan bir ortak ya da kendisi tarafından stimülasyon) veya psikolojik (uyarılma uyaran bu kadar görsel, yaratıcı, ve) yaşama arzusuyla evrenin ortaya çıkan cinsellik uyarılmış. Için cinsel arzu edilen bir istek olduğunda, bloke değilse, bu tüm vücudunuzu seks için hazırlık başlar değişir.

Eyleme cinsel uyarım kadının vajinal salgılar başlangıcı dramatik vajina girişinde, saniye içinde artar, Bartholin bezleri. Klitoris ve dudaklarda büyüme ve şişme, kızarma göğüs bölgesi ve göğüsler ortaya çıkar. Vajina uzar ve genişler, dış dudaklar birbirinden farklılaşmaya, rahim yükselir. Genital sistemdeki bu değişikliklerin genel amacı, bir cinsel ilişki kadının vücut hazırlamaktır. Kalp atışlarını hızlandırmak ve solunum bu aşamada kadın sayısını artıracak, kan basıncı yükselir. Vücudun kas gruplarını sözleşme başlar. Meme büyümesi ve meme daha belirgin hale gelir. Bazı kadınlarda, yüz, boyun ve göğüste kızarmalar meydana gelir. www.saglikvegebelik.com

Cinsel ilişkinin Yaylası faz uyarılma ve cinsel dürtü en aktif dönemlerinden biridir ve bu aşamanın sonunda cinsellik (mastürbasyon veya cinsel ilişki) ifadesi aşağıdaki orgazm neden olur başladı. Orgazm aşamasında yakın büyüdü önceki aşamada, dışarıdan gözlemlenebilir bir plato aşamasının en önemli özelliği, klitoris eğilimi azaltmak için gösterir. Klitoris plato evresinin sonunda yarı orjinal boyutunu küçültmek. Bu küçülme, önemli bulgulardan biri orgazm yaklaşıyor olmasıdır. Kadından kadına evrenin Bu kez, hatta bazen aynı kadının bir cinsel eylemden önemli değişiklikler gösterebilir.
Önceki aşamada gerginliği artırdı orgazm fazı, boş olarak tanımlanabilir.

Orgazm esnasında vajina, perine, anüs ve orgazmik platform ve ciddi istemsiz kas kasılmaları kaslarda meydana gelir. Bu kasılmalar 0.8 'er saniyelik aralıklarla ortalama göründükleri kadar ve 15 saniye kadar sürebilir sürece dört saniye toplam kısa yapabilirsiniz. Daha vajina uzunluğu uzanan ve kasılmalar nihayet ortaya rahim kasılmaları uzaması eşlik eder. Bazı kadınlarda rahim kasılmaları anlamlı hissetti. Orgazm sırasında kadın vücudu neredeyse sert kesilir. Kalp hızı, solunum hızı ve kan basıncı yüksek kalmaya devam ediyor. Bel bu aşamada, beyin ve genital bahsetmişlerdir değişik bölgelerinde bir karıncalanma hissi de kadınların çoğu.

Refrakter spektral yoğunluğu
Orada dirençli veya çok kısa kadınlarda hiç spektral yoğunluğu ve genellikle kadınlar arka arkaya birkaç kez orgazm olabilir. Yalızca kadınların vajinal orgazm en az parçası olabilir. Birçok kadın için, direkt klitoris uyarısı orgazma ulaşmak için gereklidir. Orgazm ve uyarılma evresinde biriken tüm gerginlik kaybolur. İnsanlar hasta rahatlamak ve his nedeniyle orgazm endorfin (mutluluk hormonu) sırasında beyin tarafından salgılanan. Uyarılma aşamasına döndükten sonra, ortaya çıkan değişiklikler tüm çözümlenir. Bu dönüş sürecinin her 5-10 dakika sürer. Tüm değişiklikleri geri sahne çözülme. Kadınların çoğu klitoris bulma ve meme orgazm sonra duyarlı hale gelir, ve ağrıya duyarlı hale gelebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası