Sayfalar

18 Haziran 2011 Cumartesi

Sevişme Sahneleri Sinema



Hollywood çift Angelina Jolie ve Brad Pitt gözleri büyük seks fantezileri ortaya çıktı. Angelina, Brad Pitt gözleri sık sık yatağa bağlayan kelepçelediğini, su seviştiklerini söyledi. Sinema dünyasında bu haber dayanarak en olağanüstü seks sahneleri listeledik.

Monster Ball (Kesişen Yollar)

C: Marc Forster O: Billy Bob Thornton, Halle Berry
Halle Berry'nin Oscar "en cesur seks sahnesi olarak tespit edildi", sinema tarihinin filmin seks sahneleri kazandı. Bekçi, Hank eşi, idama mahkum bir suçlunun aşık olur. İkili uzun süre sevişmesi gerçekçi başlangıç ​​koltuk için devam edecektir. Ben, Billy Bob, Angelina Jolie'nin eski eşi unutmadan.

Eyes Wide Shut

(Eyes Wide Shut)
A: Stanley Kubrick
O: Tom Cruise, Nicole Kidman
Film, Tom Cruise, bu konuda da içine nüfuz ile seks bir kült grup cesur seks sahneleri ile dikkat çekiyor. Çok tartışılan seks mezhep ritüel Tom Cruise ilk girişi.

The Postman Always Rings Twice

(The Postman Always Rings Twice)
A: Bob Rafelson'la
O: Jack Nicholson, Jessica Lange
Nicholson ve sinema tarihinin mutfak masasının sevişmesi sahnelere Lange, en çok konuşulan biriydi. Ikili gerçekten seviştiği iddia edildi.

Temel İçgüdü

(Temel İçgüdü)
C: Paul Verhoeven
O: Michael Douglas, Sharon Stone
Bu filmde Sharon Stone ünlü sorgulama sahnesi, birçok sinemasever ve sonraki olaylar, oturma hatırlıyor. Taş sırasında yatağa bağlı, Michael Douglas 'aşk sahnesi yapma. Taş, "en iyi arkadaşı ben elimi tutmak ulaşmak istedim kamera arkasında, çekimler sırasında," dedi.

Dokuz buçuk hafta

(Nine 1 / 2 Weeks)
C: Adrian Lyne
O: Mickey Rourke, Kim Basinger
Ve yağmurluk seks sahneleri altında oluşturulan tartışma ile buzdolabı önünde sokak.

Last Tango in Paris

(Last Tango in Paris)
C: Bernardo Bertolucci, O: Marlon Brando, Maria Schneider
Brando ve Schneider sevişmesinde kullanmak tereyağı, sadizm ve oyuncular ağzınıza sahnelerdi yakın yer almaya zorladı. Film cinsel zorlama söylenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası