Sayfalar

16 Haziran 2011 Perşembe

Sevişme Sahneleri 2000



Yarım 'HAYIR' DEDİ

o neredeyse kutup döndü yönetim kurulunun yeni Şartları oy yöneticilerinin kafasında Galatasaray birçok soru işaretleri var. Terim demoklesin bir kılıç gibi sallanır ve kafasında 7 'evet' 7 'Hayır' oyu dışarı.

2008 DEĞİL DAHA İYİ AVRUPA WS

Karizma, heyecan, taraftar coşkusu, her zaman futolcularını motive konuştum. "İmparator" adı ile tanındı. Ancak, Türkiye'de UEFA Kupası macerası çok iyi 2008 Avrupa Şampiyonası hariç geçmedi sonra.

Kalan detaylar

"Durulmuyor onu Spor konusunda bazı şeyler, gerisi ayrıntı," diye tanınmış Terim arasında yer aldı, tekrar bağırır. Hatta İsviçre play-elendiğimiz tüm maç, dolduruşa getiren tek takım Türkiye suçlanmıştı. Alpay ilk dakikadan daha penaltıya hafızalardaki yerini hala devam aşırı motivasyon yol açmaları.

Terim Ay göz röportajda kabul etmek bir araya gelen küçük ama önemli bir ayrıntı kaçmış olduğunu. Kulüp adına Ünal Aysal'ın yeniden kurumsallaşma belki Terim kül ortaya çıkmasına neden olacaktır değiştirerek, resim çekmişti.

Aysal FARK

"Eğer sözleşme istiyorsun kaç para?" Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Terim soruya "Futbolculuğum ve teknik adamlığımda asla para konuşur. Ayrıca boş imza atarım eşya" ama Ünal Aysal'ın yanıt "Ben, diğer başkanlar gibi düşünmek ve Rapor figür" spor basın açıklamaları şeklinde göründü.

NO Terim, "NULL kongre" önerisi

Galatasaray Aysal'ın cumhurbaşkanlığı seçimlerinde önemli bir 'Racon' da sona erdi olduğunu. Daha önceki yıllarda, dönem bir çok ünlü futbolcu özellikle, daha sonra boş sözleşmeleri, başkan ve takdir edilmiş yönetim ücreti alacaklar imzaladı.

NASIL GELİR BAŞARI?

Nokta alanına yansıyan transferler, takım ruhu ve toplum, tek bir yumruk olma gelecekteki başarısı düşünüyorum yendi, Terim'in uzun ince bir yoldayım bekliyor. Öğretmen transfer politikası ikinci dönemde ortasında izledi. Büyük beklenti nasıl unutmadık oyuncuların onlarca gönderildi.

Ünal Aysal'ın projesyonellik ve kurumsallaşma Terim başarı ışığında acı deneyimlerinden ders vurgu ile Galatasaray bir camiya iniş uzak bu başarısı için alışık olmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası