Sayfalar

18 Haziran 2011 Cumartesi

Sevişme Hareketleri Video



POZİSYONLAR İÇİN Bakireler
İlk kez ilişkide bulunanların çoğu "misyoner" konumuna seçer. Bakire kadın ve bakir erkekler için pozisyon ve şekli çok önemli değildir. Yaklaşım, yavaş ve düşünceli olmalıdır. Ön hazırlık vajinanın sağlar ve özellikle son kaygınlığını "Petting" deneyimleri, kadının kızlık zarı, genişletilmiş veya yırtmışsa, kadının durumu azalır.

HAMİLE KALMAK İÇİN İÇİN POZİSYONLAR
Kadınlar, dizlerinin göre erkeklerin omuzlarında. Bu kilolu kadınlarda tam bir birleşme ve serviks yakın sperm oluşturmak yardımcı olur.
Diz çökmüş arkasına bir yolu olarak Birleşme, rahim retrovers (bakan arka) spermlerin rahim kanalına ulaşmasını sağlar eğer.

seks teknikleri resimli seks pozisyonlari

SORUNLU KİŞİLER İÇİN POZİSYONLAR
Kadınlar, erkekler üzerinde doğrulur. Bu konum tam bir birleşme başarı dar kadının vajina sağlar.
Arka yol zayıf bir konumda yan Bu yan, birleşme ereksiyon sorunu olan erkeklere önerilir.

Bu en üst seviyeye kadın, erkek iktidarsızlık ve erken boşalma için bir tedavi olarak tavsiye edilir. Buna ek olarak, olmayan orgazm kadınlar tedavi için başlangıç ​​pozisyonu olarak kullanılmaktadır.

Bu pozisyon kalça kadının istemsiz hareketleri ile yan yana daha kolay yapabilir ve orgazma ulaşmada yardımcı olur. Bir önceki pozisyonun devamı olarak önerilir.

GEBELİK SIRASINDA POZİSYONLAR
Geçmişte kendiliğinden düşükler nedeniyle, doktor yasaklanmamışsa ilişki ile ilk üç ayda, gebelik süresince önerilir. Çift, normal bir ilişki bulunabilir. Gebelik ve karın büyüme klasik ilerlemesi ile ilişkiler zor ya da olanaksız olmaya başlar. Önlemek için, ya da en azından birleşmenin gerekli pozisyon derinliğini kontrol sağlamak için çalışan bir kadın için hamilelik sırasında karın yanında yapılmasıından doğrudan baskı.

Peer-to-yatak ve erkekler çok derin itme kaçınarak, bir arka yol birleşme pozisyon aşağı çaldı.
Kadın, bacakları, açık yatıyor gibi, bir şekilde vücudunu. Gebelik ve karın üzerinde baskı olmaması Dönemleri bu pozisyon için uygundur. Çift, arka tarafı birleşmeye yol yatıyor. Burada da karınız baskı yok.
Birbirine sarılmış bir sandalyeye çift. Kadınlar, erkekler üzerinde oturuyor. Kontrol edilebilir böylece birleşmenin derinliğini.

Sevişme Oyunları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası