Sayfalar

22 Haziran 2011 Çarşamba

İlk Gece Görüntülü


Gerdek Gecesi ve İlk Gece Pozisyonları Video
Ayakta: İlk aşamada, hızlı bir şekilde seks yapmak hatırlatır. Bu pozisyonda başarılı olmak zor. Vajina içine penisin girmek zor olabilir. Kadınlar genellikle erkeklerden daha da kısa olduğu için, bir duvar ya da merdiven basamak ya da bu pozisyonda edilebilinir başarı desteğiyle kadınlar.

Bu kadının yüzü pozisyon veya bir duvara tutun veya veren olabilecek bir şey başka bir varyasyonu olan, insan vajinada arkadan girer. Bu pozisyonda, pozisyon karşısında çok daha kolaydır.

Yan Yana: Bu tüm erkeklerde üst sıralar pozisyonu ise, tek fark ortakları ile yan yana. Tek zorluk, tek bir ortak ile karşı karşıya ise, ortağın bacak üzerine almalıdır. Bu sonuçlanabiliyor krampla zamandır. Geri duruma Kadın erkek, bir yavaş ve rahat bir ilişki elde etmek mümkündür. Aslında, hatta bu pozisyonda uyuyabilir.

Arka: penisini geri erkekler içine onu kadının vajina dizi durdu. Bazı insanlar bu pozisyon nefret ediyorum. Vurgulanmalıdır bir konumda "erkek egemenliği" olarak duygusallıktan yoksun, hem de iki nedeni.

Kullanabilinmesinden nedeniyle özgürlük ve güç bazıları için bu pozisyonda olmak seviyor.

İlk Gece Nasıl İlişkiye Girilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası