Sayfalar

15 Haziran 2011 Çarşamba

Kadınlar Nasıl Azar



Kadınların cinsel parçalar, cinsellik, bölge, zevkli noktalar zevk bölgeleri, cinsel bölgelerde zevk almak Cinsel uyarı bölgeleri, nasıl kadınlar zevk kadınlar için getirilen kadınlar, zevk almak için ne kadar az, ne azdırılır kadınlar ve erkekler ne kadar az ilgili bir makale gibi sorulara cevap vermek.

Insan vücudu parçaları cinsel uyarılma veya cinsel uyarı bölgeleri eğilimli sadece üreme organları vardır. Kadınlarda, deri, az ya da çok uyarılabilecek daha fazla cinsel içerikli, aşağıdaki gibidir önemli olan cinsel bölgelerde uygun insan vücudunun tüm vücudu kaplayan.

Penis
Penisin çeşitli bölümleri arasında en duyarlı biri, penis ucu denir. Bu özel bölmeleme olarak, tam bir yarık, en hassas noktası parçası arkasındadır. Kök ve penis, özellikle en hassas bölgenin en yakın bölümünün kök. Ancak, ritmik uygulanan uyaranlara cevap vermektedir.

Klitoris
kadın penis nedeniyle Klitoris. Dış deri normal olarak klitorisi kapsar, klitoris başı (erkekler için penisin uç) öne ilk kez önler. stimülasyon, dokunma, ritmik baskı ve daha başka bir şey sürekli ama aralıklı yanıt veren bir uyarı çok duyarlı mısınız. klitoris sürekli uyarılması genel olarak iyi bir şey değildir. Kadınlarda, gıdıklamak gibi, karşı koyarak, bir duygu çok katlanmak zor uyandırabilir. klitoris aynı sonuca erişmek bu noktanın ortamına sahip uyarıcı özel bir ilgi gösteren bir erkek, bir karşı, onu coşkuyla kesinlikle nasıl klitoris dokunmak öğrenmek için gerekli değildi.

Küçük Dudaklar
iç dudakların küçük bölümler, dokunmaya duyarlıdır. başlayan ve belirli bir şekilde artar, kadınların cinsel coşku döner uygulandığında uyarı bir tür biten diğer iç dudaklar, klitoris, tepesinde bir iç dudak arasından.

Üreme Yolu Ağız
deliğin ağız ve üreme sisteminin içine İdrar çok bölgesinde hassastır.

Üreme Yolu
Üreme yolu ağzını her zaman sfenkter dar çember içinde baskı altında kaldı. Yolun Döl ön bölümü, ritmik baskı keskin bir cinsel coşkuya yol aşağı parmakları ile uygulanır. Daha yolun içine penisin üreme karşı duvarlara dokunma duyarlı üreme cinsel coşku, manevi bir coşkudur çok ihtiyacım vardı. Doğrudan değil, bütün bu açıdan, bu bölgede çivi zarar olanakları varsa, anlamsız iç kalkmak üreme uyarırlar. Parmaklarınız ileri ağzından üreme tavsiye gitmemeli. ağzına üreme sisteminin alt heyecanlı klitoris cinsel coşku da duyunca.

Boyun
Aslında bu bölge dokunmaya karşı duyarlı değildir. Kadınları düşünebilir serviks uyardı ama bu, çok derin basınç peritoneum'u (genellikle üretmek için bir seri reaksiyon karşısında penis yatağa etkilenen yavrular ve daha derin bir yüzeyini kaplayan doku nedeniyle penise. Bu eser eşi yaralayabilir, çünkü bir adamın parmakları ile bölge uyarmak için doğru değildir.

Büyük Dudaklar
erkek trinity uyanmasında Kadınların cinsel duyguları penis üzerinde uyarıcı etkisi olabilir, ama önemli bir rol çanta andırır oynarlar.

Testis Torbaları
cinsel uyarılma ile az doğrudan bir ilişki vardır. duymak testis coşku uyarılması ile çanta bir avuç içinde parmakların tutarak Bazı erkekler. Birçok erkek Eğer testislerin biraz çanta daha sıktı duyunca acı. Ancak, testis torbaları olarak avantajlı şunlardır: Bir kadının bedeninde sırasında cinsel ilişki, sizi nazikçe değerleri zevk verir ve bu genellikle kadındır.

Apış arası
Üreme yolu ağzı (ya da penis kökü) ve dokunmatik arasındaki alanın anüs (rektum). Özellikle bu bölgenin orta kısmı karşı basınca duyarlı.

Anüs (makat)
Bu bölgedeki cinsel duyular kişiye derecesi ve psikolojik etkileri bağlıdır. cinsel organlar ile Anüs, aynı kaslar ile birbirlerine hem erkek hem de kadınlar, cinsel organlar, cinsel organları sıkılaştırır makat küçülür ve makat uyarıldığı zaman da heyecan bağlanır. www.saglikvegebelik.com

Göğüsler
Kadınlarda meme, basınç ve uyarı dağıtılabilmesi cinsel duyguların bir ritmik hareket dokunmaya duyarlıdır. Özellikle meme olarak, klitoris, çok hassas. Aynı zamanda uyarısında Kadınlar göğüslerini yol rahim ve diğer cinsel organlara aktarılır söyledi. Bazı kadınlar, öptü veya emdi meme cinsel organları uyarmak için tercih ediyor. Bu arada, anneliğin psikolojik yapı yer duygusunu dikkate alınmalıdır tuttu. meme cinsel uyarılma ağır basması nedeniyle annelik duyguları sırf kadın sayısı, coşku yok. Cinsel açıdan çok daha az erkek meme kadınların ucu daha duyarlı.

Ağız
Dudak, dil ve çok cinsel hissi cinsel organların en az ağız diğer bölgelerinde mevcuttur. Göğüsler uzun öpüldüğünde için cinsel organ ya da cinsel heyecan ve büyük ölçüde artırır.

Kaba Etler
Pürüzlü eller zaman kasıldığı kasları artırır cinsel heyecan. Bu nedenle, hem kadınların hem de et kasarlar kaba kas bilinçli ya da bilinçsiz cinsel ilişki sırasında erkek,. Bu kasılmalar, gergin kasları, üreme sisteminin uyarılması olur böylece rektum ve cinsel organlar, bir sonucu olarak küçülür, üreme kanalı ağzı daralır; penis sertleşir erkekler. www.saglikvegebelik.com

Bacaklar
keskin ile bacak iç kısımları cinsel uyaranlara karşı tepki.

Diğer Bölgeler
yukarıda belirtilen yanı sıra bu kurumların bazıları, cinsel uyarı alanlarda bir dizi geliştirdi. Bunlar genellikle, gözler, kulaklar, boyun, boyun, koltuk altlan, göbek, karın, bel, sırt, kasıklar, göğüs, taraf ve bunların çevresindeki bölgelerdir. Saçlar saç ve cinsel duyguları bazı bölgelerde hafif okşanması bazı durumlarda uyandırabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası