Sayfalar

25 Haziran 2011 Cumartesi

Sapık Köpek Sahibine Kayıyor



Yaşıyorsunuzdur rahatsızlık, telaffuz bile.
, Ülkenin birçok yerinde tecavüz vakaları rastlamak
Yaşlı,
Genç,
Çocuk tecavüz ve hatta bebeklerin bültenler okuma / duydum / gördüm. Olanlar bile
Tecavüz çözümlediğimizde durumlarında;
Damacanaya,
Mankenler,
Hayvanlar, eşek, davalar rastlamak serisi uzanan bir sapkınlık köpek'lere. Su asansörler damacana taciz ve tecavüz mağaza mankenler birinde, köy, mahalle veya yer hayvangil aile eşek, tecavüz olaylardan köpek ve tavuk Türkiye'de gerçekleşti.

Biz hayvanlar tecavüz edenler karşılaştırırsanız haber analizde çocuk 8 yıl tecavüz edenler, "Nasıl, hiç vicdan yok yok," sorunun en azından bir açılış olabilir, "insan hayvan tecavüz bir sapık olduğunu o küçük kız nasıl bu tesisleri var? "

Aslında, toplumun bu analiz sapıklık, ne ölçüde sakinleri açık yaşadığı için bir tehlike işaretidir. Kim soru da biz diyelim ki, "eğer İnsan eşek'e tecavüzdür" "İnsan mı" tecavüz etti.
Dini ve insan fizyolojisi ders, bir insanın tanrı lanet kapsamındaki bir hayvan ile seks.
Ne yazık ki, tecavüzcü yaşı değil, çok önemli, şimdi bizden önce, bu "Sapma" büyük bir tehlike var.

Batman da sık sık tecavüz raporları rastlamak
Sol, daha doğrusu belediye kuruluşa bağlı demokratik cephe, kadınlar bu konuda çok hassastır Selis yaklaşıyor. Ancak görevin iddia edilen tecavüz görmezden gelerek devletin himayesinde hizmet için çalışan kadın örgütlerinin inşa edilmiştir.

Tecavüz bir olgu değil, aynı zamanda geçenler gecikmemişti yanıtları, bilindiği gibi, kadın dernek, Selis ve BDP Milletvekili Ayla Akat Ata, bir ses oldukça duyarlı kaldırdı.
O, bu ilişki olduğunu iyi
Herkes Batmanlılar dernek olarak yorumlanabilir bir şans arıyor gibi farklı fikirleri, olayları, baktı.

Maneviyat, dini kesim eksikliği olarak tecavüz olaylarını yorumlayan, bu toplumsal çöküşün bağlı olarak farklı grupların ekonomik yaşam olumsuzluk hezeyanlar olarak atabilir getirdi sürdürmektedir. Şüphesiz tecavüz vakası diğer "namus" cinayetleri tarafından oluşturuldu. Ne olursa olsun tecavüz ya da öldürüldü, ya da kimin adalet eline düşen varlık tutsaktır. Bir adam bir şüphe yok ama tecavüz sonucu tavuk'a kümes hayvanları tavuk yerinde öldü, tavuk bekaret kaybetti çünkü ve kir. Hayır suç, ama kim hatta belki de tecavüz edildikten değil benzin Bir litrelik yanan kamu temelinde yorumlanması bile din caiz görülmektedir.
Tecavüz yasalarına karşı Türkiye çok caydırıcı, daha sert yaptırımlar kanunu değiştirmeniz gerekir olamaz. En azından caydırıcı yaptırımlar, tecavüz olayları önlemede etkili olabilir.
Çok fazla boş zaman olduğu Türkiye'de,
Söylenti gezmelerine programları, dergi görüntüler yanı sıra sabun opera ve kahve evin tüm zamanların çöpçatan geniş batıdan doğuya doğru dedikodu sayma de uygulayarak, hem de devlet kurumlarının bir harika alanı. Nüfus hazırcı rahat ve psikoloji emiciler iffet enkarne bile kötü gidebilir ortaya çıkan bir toplumda yaşıyoruz.
Etrafınıza bakın, bu nedenle, bu tür insanlar rastlamak
Hostesleri için Uçakta kalçalarına ellerini veya dirsek ovuşturarak, hostes yine aynı şeyi geçmesine oturan ve yine güzel sapık olmayan insanlar görmezden gelen koltuğun kenarına ellerini koydu? Şimdi ekmek için çalışır ve kıvranan vücut çapraz dar bir koridor, sadece bile bile elini, istismar muktedir olmayan kişilerin hayalleri onun pezevenk geçen başarısız, düşleyip hostes, hostes saniselik?
Toplu taşıma,
Bilet Rastlamıyor kuyruklar onlar biz bile?

Brain tecavüz edilmiş, çok önemli olarak kabul edilmez tecavüz edence seks tecavüz ...
Herkes bir anne ve kız sadece çocuklar gibi, bir gün anne olacak unutmayın ...
GÜNÜN SÖZÜ
Allah hayvanlardan farklı insanlar oluşturulmuş, ama insanlar kendi güzellik tanımadı ... (Dini bir ritüel, Baykuş)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası