Sayfalar

17 Haziran 2011 Cuma

Seksoloji



Orgazm
Erkek sperm boşaltma, daha doğrusu meni akıtma sırasında ortaya çıkan duygusal ve gövdesel olaylar. Kadınlarda, semen bir damla gibi şey olmasa puan kombine erkek orgazm olan kadın orgazm bir sürü. Trunkal değişiklikleri anında erkeklerde sperm iki bölüme ulaşmak ayrılabilir. prostat, testis ve tohum iletici kanalların daralması ilk bölümü. Bu andan kısa ömürlü olduğunu ve o adam artık meni yakalamak için fırsat hisseder kısa bir süre sonra ortadan kayboldu. Ikinci ve son bölümünde, idrar borusu fışkırtılmasıdır yoluyla meni dışarı sonucu kalça kasları ve idrar borusu çevresindeki kasların kasılması.

W.H. Bu gerginliklerin şiddeti ve cinsel ecstasy gerekli derecesi sayısı yanı sıra tohumların korunması göre Masters, prostat tarafından doldurulan idrar borusunun öznel parçası bağlıdır. sperm miktarı, burada önemli bir rol oynamaktadır. semen bir miktar daha fazla meni fışkırtmaktan çok daha büyük bir zevk verir boşalmak.

meni akışı başında Kasılmaları 0.8 saniyelik aralıklarla sonra iki veya üç kez aralıklarla büyümek değil kasılmalar ilk yoğunluğu tekrarlanır.

(Geri açılış ve kapanış esnek kaslar için geçit) Anüs kasları kasları germek başlar germe, diğer 0.8 saniyelik aralıklarla doğrultusunda da. Bu olay hem erkekler hem de kadınlar için geçerlidir ve orgazm şiddetini ölçmek için bir işarettir. Sadece iki ya da erkek ile sona eren üç orgazm daralma, hem de erkeklerde makat kapatma kaslarının gergin on beş ardışık gevşediği aralıklarla görülmektedir. Bu duydum fışkırtılan cinsel zevk şiddetine bağlıdır sperm miktarını ve.

Kadın, üst üreme yollarında meni akışını gerçekleştirmek kasların kasılması yerine erkekler tek kasıldığı üçüncüsüdür. 5-8 kez normal bir orgazm daralma, 8 ila 12 kez 3-5 kez zayıf bir daralma orgazm kasılması, şiddetli bir orgazm işaret ederken. Ancak, algılama ve bu olayların ölçekte değerlendirilmesi için ölçülebilir fizyolojik ve orgazm şiddetini hiçbir zaman tek bir orgazm göz önünde değildir.

olmasa da erkeklerde Orgazm soru-ve kadınlarda çok önemli bir hedef olarak tespit akarsu-meni gövdesel değişimlere yol açmaktadır. hızlı hızlı gelen derin nefes nabız hızı, kan basıncı, ancak bir ayrık, kabalaşma gözbebeklerinin olarak, yetenek kaybı anlamak ve bu tür olayların ilk sayılabilecekler arasındadır kontrolü. En kısa sürede üreme organları veya rektum sıcaklığı içine penis gibi organları ve kişisel sınırlar ortadan kalkar ile birleştiriyor. böylece tüm vücut ve trunkal bir "olma duygusu" (tekvücut üzere) kapsar zihinsel uyarılma erkeklerde penis aracılığıyla teslim omurilik Erkek üreme sisteminde, ortaya olurdu. Anlık erkek orgazm, sadece o gibi geliyor kadının gövdesine penis tüm vücudu ile. penis Kadınlar ve eşi tohumları değil sadece tüm vücutta aldı hissetmek ve absorbe başlar.

insanların Kadın cinsel organı sipariş cinsel gerginlik ve şişmekte genişleyen aynı zamanda dış etkilere karşı duyarlı gerçekleşir artırmak için oyun çok seviyorum. Klitoris kadın üreme sisteminin ritmik uyarılması bir çok titreme neden olabilir. Bu titreşim tıpkı erkeklerdeki kalça kaslarının kasılması benzer. Bu arada, serviks üreme bezi salgısı bir değişiklik yatakta yapmaya başlar uğrar. Çok az kadın erkek bezi salgısıdır belirtilen çok yüksektir. Sözedilemez erkeklerde bir squirt gibi.

Orgazm olan en önemli ve en erkekler ve kadınlar, kadınlar arasındaki ayrım açısından önemli, bariz bu incelikler cinsel ilişki genellikle ulaşamamalarıdır orgazm bir sonucu olarak birçok rağmen. Ancak, aynı koşullar altında, erkeklerin% 99'u orgazma ulaşır. Henüz bu dönemde ulaştığı ya da bu dönemde geride bıraktığı çok orgazma ulaşma yeteneği olan kadınlarda nadir görülür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası