Sayfalar

26 Mayıs 2011 Perşembe

Gerdek Gecesi Nasıl İlişkiye Girilir İzle



Genelektir gerdek gecesi herkes bilmek önemli bir ilişki olduğunu sakin bir şekilde gelin ve damat gerdek gecesi gelenekleri takip etmek, ve sonuçta yasal bir sevaplı gerdek gecesi, özensiz ve kötü olurdu yalnız geceleri sol-güncel görüşleri alınarak Zamanlı benim görüşüm:) her zaman kabartalım bir gurur gerdek gecesi Let örf ve adetlerimizle gövdemizi unutmayalım .. Örnek olarak takip

Gerdek gecesi TODO:

Gerdek gecesi çünkü birçok yeni evli çift birleşmenin ilk gece için çok özel bir gece. onlar, doğal olarak güzel gece geçmek istediğiniz pek çok çift özellikle kadınlarda ve bu özel gece nedeniyle, bu gece çok önemli.

So What To-gerdek gecesi mısınız?

Her şeyden önce, rahatlamak ve yapmak bu gece geçirmek için en iyi yoldur. Ürkütmemeye ortağı eşiniz, ilk cinsel deneyim gecesi olabilirdi bu gece hatırlamaya çalışın! Bu eşiniz veya farklı bir sürpriz yapabilir eşiniz için rahatlama sağlayacak, örneğin bir yemek yapabilir evinizde gece için farklı sürprizler olduğunu. çok diyalog ortağı yapmak için acele etmeyin.

Eğer eşiniz zorlamayın bu gece için hazır değil mutlaka bir cinsel deneyim gecesi eşlerden biri olmak zorunda yoksa bu sizin için gece.

Bir şey olacak, ancak koştu, bir kişi değil, bir bakire yapmazlar. bir adamın ilk deneyim cinsel korkular geçirmemesini sağlamak oluşturmak için gelecekte Virgin gecesi. Özellikle bu konuda çok dikkatli.

sevgi ve anlayış eşinizin daha relax sağlayacak tam olun. Özellikle bu günlerde, bu yüzden bir yere bir tatil sizi daha eğlenceli güzel hemde geçireceksiniz bu gece ayrılmak için tenha gidebilirsiniz.

Eğer cinsel deneyim veya para bu konuda bir uzmandan yardım almak için yoksa cinsel danışmanlık uzmanı ulaşabileceği bir kitap veya Internet okumak mümkün olacak.

Genel olarak yukarıda belirtilen maddeler, kuralların ilk gece gelecekteki cinsel yaşamı olanların gece hayatında anlamlı ve önemli günde her iki çift için takip edilmesi gereken bu gece hareket hesaplayarak yansıttığını unutmayın.

başka bir yazı girerken Gerdeğe okunabilir;

önemli bir genel olarak ülkemizde (genel olarak değişmeye başlamıştır bu durumda,), birçok insan diyebilirim çünkü gerdek gecesi birçok kişi için gece ilk cinsel deneyim, gece yaşar. Mutlaka durumda eşlerin birbirine yakın anlayışlı ve sabırsız bir şekilde değil, çok önemli çünkü. Her zaman ilk gece için akılda kalır ve gece olması gereken bir her kadının karşılaşabilirsiniz bakire kadın olmak, hazır ve özellikle çünkü önemli ön bu gece, hassas, özellikle kadınların ilk gece bu gece tedavi edilmelidir karşı tasarlanmış ve zor erkekler için yapabiliriz. O bakire ve daha zordur ile kişi ile ilişki girerek normal bir insan olmalı ve cinsel zorluklar yaşatmayacak muamelesi gelecekte onu korkutmak bir kişi değil ilişkiye dikkat edilmelidir. Bu gece, bu gece, özellikle iyi bir fikir harika bir cinsel pozisyonlar içinde aşağıdaki gerdek gecesi için uygundur resimlerle açıklanmıştır cinsel pozisyonlar var.

Göstermek ilişki değişir Bez örneğin gibi Gate Kız beklemek bir kişinin kan gerdek Oda Tipleri Vardır.Doğu gerdek bölgelerin ailesi Gece girmek için ülkenin bölgelere göre ..
Ancak Genel apaçık ile olay baktı .. bayan Kız Pussy ile yatak odasına Kadın ve erkek cinsel organ .. adam yavaş yavaş ve dikkatlice Sokması Hard Road Trench hafta sürecek orada kanıyor gerekir.Aniden push toplantı Bayan partner (eşi) bir an getirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası