Sayfalar

26 Mayıs 2011 Perşembe

Vajina Türleri




Kadın üreme organları, vulva, vajina sonra başlayan genital organ, bilinir.Dış bir rezervuar olarak vajinanın söylemin halk arasında olarak lanse serviks biter giriş introitus ve serviks ile başlayan denilen ve formda normal devlet yaklaşık 7-10 santimetre uzunluğunda, 3 cm genişliğinde yapı içi boş bir silindir. Deri kıvrım düzenisiz içi Ruga olarak bilinen şeklinde görülmektedir.

vajina esneklik gösterir?
vajina yapısı ve vajina Shape of kadından kadına değişir. Vajina bir organ uzanan yüksek derecede yeteneğine sahiptir. tabaka Orta tabaka, üç kas tabakası bu özelliği borçludur. Genişlik ve çap ve uzunluğu belli oranlarda göre artabilir duhul cinsel ilişki sırasında penisin uzunluğu.

hymen ile Ilişkilimidir vajina?.
vajina hymen kızlık zarı içinde 1-2 cm girişinde ilişkilidir.Vajina yer almaktadır. Buna ek olarak, vajinanın kızlık zarı başında, Bartholin cinsel ilişki sırasında vajinanın kaygan duvarları başlamadan hemen önce ve yer bezleri ve vajina girişinde sağlar çağırdı. kızlık zarı ve vajina farklı yapıdaki değişim ve vajina ve membran oluşumu ve rezervuar oldupu, vajina gibi kızlık zarı, görünümü, göstermek de yazmayın ..

Nasıl vajina yapısı doğum etkilenir? Ne genişlemiş vajina nedir?
Normal ve önünde duran arka duvarları bu binada birbiri üzerine katlanmış, dogum hareket ve bebeğin doğum kanalından kafa genişler.Doğum sonra vajina geçmesine yetecek yapısının yumuşak kesiminde yer almaktadır yapısı uzanır ve bazen vajinanın bir estetik ve bozulur gibi çöken vajina ameliyatı yapılan düzeltmek için başvurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası