Sayfalar

21 Haziran 2011 Salı

Amerikan Pastası Sevişmeler İzle



Arap dünyasında Bahar, çok şey değişecek, o kesin. Ayrıca medya muaf değildir. Bilmiyorum ki farkında mısınız, ama Batılı gazeteler gazetecilik alanında 'döneminde yeniden başladı. Medya, bir küresel ekonomik krizin payı almak habercilik de feragat vardı.
Amerika Birleşik Devletleri'nde bile eski Cumhurbaşkanı sık sık artık gazete takip etmez.
Ancak üst düzey bir yazar-muhabir non-stop Orta Doğu gönderilir iken, eski tarz gazetecilik göre yeniden dizayn sayfaları.
Tabii ki, pahalı haber yapmak için. Ayrıca, şimdi haber okuyucuları için az şey var. Sadece Türkiye söz, hemen hemen tüm dünya bu istatistikler gibi gazete ilgi çekiyor bildiğimiz göstermektedir. Tıklanma: Şimdi gazetelerin elinde bir rating ölçüm var. Ve bu rakamlar hepimiz ayakta olduğunu göstermektedir.
Ne yazık ki, daha sonra para, tüm haberleri sayar damping, gazetelerde alan adları gönderdi, ancak değerlendirme tablosunda kalıyor. Okuyamıyor Beyrut, Bağdat ve Kahire tıklanmıyor haber.
Haber mesleğinin onuruna o Batı basını ısrar ediyor. Kendi prestij ve gazeteciliğin temel işlevi korumak yerine getirilmektedir.
Bugün, başarı tek ölçü, ekonomi ölçülür, sanırım bir dönem başında yeniden tanımlamak zorunda gazeteciliğin en temel işlevi acaba?
Haber getirmek için ucuz arayışı ne yazık ki, duvara çarptı.
Olarak geçmişte haber olmadan yapılabilir inanıyordu organizasyonlarda iletişim teknolojilerinin gelişimi sayesinde, haber medyası. Bloglar, sosyal medya, daha da önem yerel tanıkları bağlandı.
Ancak, son zamanlarda Şam 'patladı, gay kızın günlüğü skandal güvenini sarstı. Bilinen, bu blog sahte olduğu ortaya çıktı ayaklanmalar için sizi uyarır. Sonuçta, internet bir çok tuzak budur ...
Kendi personeli için ve gazeteler bir adım daha sağlam her zaman güvenir.
Ayrıca, örneğin merkez ofiste Bahar gibi Arap dünyasının geleceği, şekil bir süreç, bunu takip etmek mümkün değildir. Ama her medya kuruluşu her ülkede bir temsilci ev sahipliği yapmaya The Economist gibi hiçbir güce sahip. Özellikle bizim gibi insanlar, medya operasyonu mümkün olduğu kadar küçük bir ülke döndü?
Haberler ve gazeteciler kazanamıyor para ile birlikte geri ilgilendiren haber için gazete yapmak için pahalı. Bu ciddi bir sorundur.
Belki de New York Times haber sürebilir alarak para kaybetmeyi göze. Haber taşımak için bir adam göndermek Mahkeme, headliner kaldırmak tıklanmamayı göze. Bu internet aboneliği gibi: Burada bir yerden başka bir para kaybetmek için yollar bulabilirsiniz.
Bizim ne yazık ki, çok ufaldığı bir medya endüstrisi haberleri pasta yapma lüksü yoktu gibi ama, kendimizi aptal değil. Ne yazık ki, gazeteler çok uzak not kadar zamanın bir fonksiyonu ise, artık yerine getirmek mümkün o da tartışılır.
Bu adres yoksa oradan Türk ünlü hikaye okuyucuları tanıdık bir isim hemen hemen önemli değildir. Bu sadece toplamak için çabaların marjinal bir takdir edilir. Televizyon görüntüleri iki saniye içinde ajansı zaten bilgi notu ile ilgilenen kişilerin yüzde azalma olacak gibi hap gibi, bu bilgileri alıyor.
Bu tünelin sonu karanlık takdir edebilirsiniz. Günümüzde bu konulara kafa yoruyorum bazıları ne yazık ki değil net bir çözüm. Başım çok karmaşık anlayabilirim.
Ben iyimser bir istek var ... Kuruluş bildiğimiz gibi ajans, görüş köşe yazarları aynı zamanda tarih karıştırma olduğunu aynı şekilde ortadan kaldırılması için bir muhabiri ...
Daha az kadro, çok daha büyük işler yapılabilir ... Köşe yazarları, alan söyleyerek, kendilerini bekleyen makaleleri hale getirilmesi. Bu tür ayırt Haberler ...
Belki daha fazla medya operasyonu küçültmek, ama en azından önümüzdeki 10 yıl, bir haber kanalı kalmayacak ne bir gazete, daha rekabetçi olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası