Sayfalar

18 Haziran 2011 Cumartesi

Çıpla Erkek Pozlar



Çıplak fotoğraf skandalı okulda güvercinler arasında Okulu kedi.

Londra'nın kuzeybatısında ve okulda öğretilen 32 yaşındaki eski güzellik kraliçesi 30 bin Sterlin (yaklaşık 74 bin) yıllık ücreti, bir okulda diğer öğretmenlerle üstsüz poz verdi.

Ancak, okulun resim önderliğindeki profesyonel bir fotoğrafçı, Fiona Corthine, hafıza kartı, unuttum binada oda fotoğraf stüdyosu teşkil etmektedir.

Gazeteye gönderildi

Burada bir süre resimlere okulun 825 erkek öğrencilerin fotoğrafları bulunan bir öğrenci bile öğretmenler ve mutfak personelinin eline vardır.

Ayrıca, okul yöneticileri, sansürleme kısmen İngiliz Daily Mail gazetesine gönderilen fotoğraf görüntüleri silmek uyarıya rağmen öğrenciler. An bir daha belirli geri dönmediği anlamına ağlama skandal kaçan güzel öğretmeni.

Öğrencilerinin ona aşık '

Daily Mail gazetesi, bir öğrenci için konuşan "öğretmen aşık yüzlerce kişi. Bu fotoğraf o kadar hızlı yayıldı nedeni budur" dedi. Leon Barnaby eyaletinde okul yöneticisi, "çalındı kişinin izni olmadan başarılı bir öğretmen Joanne Salley. Fotoğraflar,. Ancak, bir soruşturma, tabii ki. Joanne çok üzücü yapılacak" ifadeleri yorumlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası