Sayfalar

18 Haziran 2011 Cumartesi

Xhamster Videolar



Northwood, Iowa Fraserside IP LLC, Özel Medya Grubu'nun Iowa merkezli iştiraki, Westchester, Kaliforniya merkezli WhoIsGuard, aka tüp site xHamster.com karşı bir telif hakkı ihlali dava açtı.

Iowa Kuzey Bölgesi ABD Bölge Mahkemesi Salı günü açılan şikayet göre, "davacının fikri mülkiyet ay ve davalının internet sitesinde bazı videolar, yıllar için 1.000.000 kez üzerinde incelendi. Davalı web sitesinde internet kullanıcılarının çok büyük miktarda ile kompanse izleme sayısı böylece telif hakkı ihlalleri sayısı ileriye ve davacının ticaret ve hizmet markaları daha da seyreltme katkı her geçen gün artıyor. "

Şikayet daha Davalı üçüncü şahıslara XHamster geri trafiği amacıyla üçüncü taraf web sitelerinde üçüncü şahıslara davacının fikri mülkiyet görüntülemenizi sağlar "olduğunu iddia ediyor. XHamster görüntülenen görüş sayısı bu sitelerin görüş sayısını yansıtmaz. Bu önemli ölçüde görüş sayısını artırır. "

Avukat Çad Belville of State web Iowa Sekreteri göre, Ekim 2010 yılında Iowa dahil Fraserside IP LLC adına dava açtı. Özel Medya Grubu portföyü de Meta karşı 2010 yılı Ağustos ayında dava açtı Fraserside Holdings Ltd, Arabirimler-bir popüler VideoBox.com web sitesi iddia telif hakları ve temel marka ihlali çalışan San Francisco merkezli şirket adlı Kıbrıs'ta bulunan iştiraki bulunmaktadır bir 2009 lisans anlaşması kötü gitti.

Mevcut telif hakkı ihlali dava, Iowa yan adına son birkaç ay içinde açılan çeşitli son olarak, Fraserside IP ona xHamster.com transfer etmek isteyen mahkeme, ayrıca şirkete ait tüm benzer etki ve değerlendirmek; tazminat davası sırasında belirlenecektir.

XHamster şikayet buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası