Sayfalar

12 Haziran 2011 Pazar

Hayvanlarda Çiftleşme İnsanlarla



hayvanları, hayvanlarla insanlar çiftleşme, insan cinsel ilişkileri:
Çok eski zamanlardan beri, kanunlara, Hitit yasalarına göre, örneğin, hayvanlarla cinsel ilişki yasaklayan "bir inek ölüm çarptırılırdı mahkum bir erkekle cinsel ilişkide bulunur."

Boğa size tecavüz, ama bir insan değil, bir boğa öldürülürdü varsa. Ancak, Hitit yasalarına göre "Bir erkek veya bir katırla bir erkek öldürülmez beygirle ile cinsel ilişki, ancak yaklaştırılmayacağı kral, rahip de olamazdı olarak bulundu" başka bir tür, erkek hayvan kadın çiftleşme oldukça yaygındır .

Gerçekten de, sürece hayvanların çiftleşme ayrı bir tür don't mind anatomik açıdan bir engel yoktur. Ama bir gebelik-es bu birleşme sonucu. Çok kuşlar ve memeliler gibi büyük birleşme yaygın. çiftleşmelerin bilimsel gözlem Bu tür oldukça yenidir. Yakın zamana kadar hayvanların çiftleşme ayrı tür imkansız olarak kabul edildi.

[Icreklam1]
İnsanlarda ise durum farklıdır. Insan cinsel ilişkiye anatomik olarak zor gövde yapısı bakımından hayvanlar. İnsan vücudunun yapısı hiç hayvanınkiyle çünkü mukayese edilemez. Buna ek olarak, insanoğlunun psikolojik şartlandırma böyle birleşmeler için önemli bir engel teşkil etmektedir. Daha önce belirtildiği gibi, hayvanlar ile kurulan ilişkiler, kırsal yerlerde ise çoğunlukla bulunur kadar ergenlik yaşına kadar erkekler tarafından uygulanır.

artık kişinin heteroseksüel faaliyet egemen olmuştur, çünkü bu ittifaklar yaşla birlikte azalır. Hayvanlar çiftleşme, hayvanlar böyle bir birleşmenin kaynağı olmaya arzu meslektaşlarıyla taklit etmek için bu tür hareketleri arasında bir birleşme için bir kurşun gibi heyecanlanma, neden olabilir.

Hayvanlar genellikle kedi veya köpek evcil hayvan gibi bir ilişki kurmak için seçilir. Ancak, düveler, dişi koyun, keçi ve dişi eşek bu tür ilişkiler için kullanılan hayvanlar arasında yer alıyor. uzun bir süre için birleşme kırsal kesimde yaşayan kadın koyun ve ilişkide çobanlar az kadınlar arasında yaygın olacaktır. Erkek hayvanlar, bu tür deneyler genellikle güçlü bir tepki gösterir.

Bu ilişki, insan yaşamının en önemli sorunlarından biri, zaman içinde hayvan olabilir.Cinsel mümkün doğan çocuk arasında duygusal bir bağ uzatılır. Yaşlarda cinsel yaşamın gelişimine bağlı olarak değişir.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası