Sayfalar

20 Haziran 2011 Pazartesi

Memelerini Açan Kadınlar Oyunu



Sağlık Bakanlığı, meme kanseri erken tanı korunulabileceği uyarısında meme kanserinden ölümlerin neden dikkat çekmek kanserinin en sık görülen tipidir.
Ölüme yol açan, erken tanı meme kanserine karşı korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Meme kanseri, göğüs ağrısı ve göğüs yapısının şekli bir kitle değişim ortaya çıkması en sık görülen belirtiler. Bu nedenle, tüm kadınların 20 yaş üzerinde, göğüslerini ayda bir kez kontrol yapmalıdır ...
Türkiye'de her yıl meme kanseri olan 30 bin kadın hakkında, Kanser Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada bildirildi karşılaştı. Meme kanseri, cilt kanseri ölümlerinin birinci, kadın meme sağlığı alınan bir açıklamaya atıfta kadınlarda neden dikkat kaydedilen hayatını kurtaracaktı.
Meme kanseri erken teşhis, önleme vurgulanan açıklamada önemli bir yer tutan, aşağıdaki kaydedildi:
"Tüm 20 yaş üstü kadınlar, bir ay kendi göğüs kontrolleri yapmak için bir kez. Ideal yöntem, onlara kendi onlar kontrol anlamına geleceğini kendi kendini muayene. Kadınlar el olacak, ne olduğu hakkında bir fikrim yok göğüsleri, doku ve memelilerin yapısı hemen herhangi bir değişiklik ortaya çıkar görürsünüz. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası