Sayfalar

17 Haziran 2011 Cuma

Memelerini Erkeklere Gösteren Kadınlar



Erkek meme neden Süt devlet değil mi?
Erkek memeliler olası fizyolojik olarak süt üretmek. Bu bağlamda gerekli anatomik ekipman erkekler ve hormonların fizyolojik potansiyele sahiptir. Ancak bu keçi ve süt gibi bazı yarasa türlerinin doğa olayı iki diğer memeli türlerinin çok özel bir istisna vermek için, ne de ne erkek insanlar arasında yer almaktadır.
Aslında, tüm memelilerde, orada her iki cinste de meme bezleri. Gelişmemiş ve erkeklerde bu bezlerin işlevsizdir. Bu türe göre değişir. Örneğin, fare ve sıçanlarda erkek meme dokusu dışarıdan görünmeyen süt kanalları ve meme, meme oluşturmak hiç. İnsanlar ve köpekler de dahil olmak üzere pek çok memeli hayvan, içinde oluşturur. Aslında, kadın ve erkek meme yapılarında bir fark ergenliğe kadar görünür.
Memelilerin süt yüzde doksanı, erkek zaten sormak gerekmez vermedi neden soru. Sadece anne yavruların büyük çoğunluğu bakar çünkü. Çiftleşme ve yavru sonra erkeklere hiçbir katkı sık sık gitmek yaprakları vardır.
Bu gelenlerin yüzdesi, aslan, kurt, onları korumak için böyle bir aile ve babanın birincil sorumluluk yavruları gibi memelilerin yiyecek bulmaktır. Belki başlangıçta, ancak çünkü erkeklerin bu türün başlıca görevleri süt üretim yetenekleri köreldi alma ekipmanları yerinde kalmasına rağmen, evrimin bir sonucu olarak yavrularına süt veriyorlardı.
Erkek meme var hala fonksiyon bazında neden sorusuna cevap sürebileceğini yatmaktadır ki insan erkek ve kadın aslında aynı yapı. Devlet rahim üst kısmında forma başlamış olsa da, orada insan embriyosunun erkek ve kadın arasında bir farktır.
Zaten 23 çift kromozom taşır, 22 insan genlerinin çift ve onları taşıyan her iki cinste de aynıdır. Cinsiyet kromozomu sadece yirmi üçüncü çift farklıdır. Embriyo anne ve baba ise, 'X' kromozomu annesi 'X', babası, kız alır, 'Y' kromozomu alır erkek.
Gelmesi ve eril organları gelişmeye başlar için hormonal sinyaller aldıktan sonra Embriyo 'Y' kromozomu. Erkekler meme önce, bu aşamada da oluşur
aynı kalır, ama bundan sonra işlevsel hale gelemez hormonal bir ek var.
Hormonlar ergenlik döneminde kadınlarda süt bezlerinden salgılanan ve göğüsleri büyütür. Bu büyümenin biraz daha hamile kadınlarda artmaktadır ve bu süt üretimi üretim daha sonra tetiklenen emzirmeye devam başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası