Sayfalar

21 Haziran 2011 Salı

Sevişme 2010



Ön sevişme süresi: 1-20 dakika arasında değişen, bir orgazm daha önce geçmiş. Yüzde 33 kadın ve erkeklerin yüzde 12'i cevap vermek "istiyorum".

Uzun seks: başından sonuna kadar, Utrecht sevişmesi Türk erkeklerin Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmaya göre 3 dakika 7 saniye sürer. Bu, uzmanlara göre, yumurta daha kısa bir süre haşlamaktadır. En uzun İngiliz erkek süreyse: 7 dakika 36 saniye. Çalışma ayrıca, ABD erkek 7 dakika, 5 dakika 8 saniye, İspanyollar, Hollandalılar sadece 5 dakika 1 saniye cinsel ilişki idi.

Aldatma: "eşinizin aldattığını mı?" Sorusuna "Evet," kadınlar erkeklerin yüzde 47 dedi, bu oran kadınlar, erkeklerin yüzde 38 ve yüzde 57 oranında "Hayır, asla" yüzde 33 ulaşmıştır

Her iki cinsten yüzde 45'le "Kaç seks partneri bir haftadan fazla sorunu olan" "One" cevabıdır. "Ne kadar seks partneri oldu?" Sorusuna "en fazla beş," erkeklerin yüzde 44 demek kadınların oranı "Hiç, partnerim seks karşılaştınız mı" dedi yüzde 22, erkeklerin yüzde 18

Ne dünya diyor?

Ama durum diğer ülkelerde, seks istatistikleri ne diyor, Türkiye kalır? Burada 2010 yılında İngiliz gazetesi The Sun birkaç ülke, cinsel alışkanlıklarını araştıran çalışma sonuçları:

Yeni Zelanda: Yeni Zelanda kadınların ortalama ömürleri boyunca 20 seks ortakları satın alıyorlar. Onlar en 'rastgele seks "kadınlar demektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası