Sayfalar

24 Haziran 2011 Cuma

Sevişme Anlatımı



Kadınların erkeklerden ne ister

Basit, kolayca tatmin oluveren kullanan pek çok kadın ve erkek yaratıklar olarak görür. Birkaç öper sonra kadın ve oyun daha bolşalırlar erkek seviyorum. Aslında, çoğu kadın kıskanç yani. Ancak bu erkeklerin istisna değildir. Bunlar, cinsel ilişki öncesi aşk için çok önemli oyunlardır. Orgazm sayısı ile ön sevişme başarı, ancak yerine getirilmesi ve mutluluk getirir ölçülür. Orgazm yeterince memnun ve mutlu olmayanlar çok var olsa bile birkaç kez ulaştı. Iki kişi, çevre, oyunalarının sevgi ve aşk için yetersizlik arasındaki iletişim önce bu birleşme nedeni. Cinsiyet ve cinsel ilişki sadece fiziksel ihtiyaçlarını, duygusal ihtiyaçlarını karşılamak değildir. En az kadınlar kadar erkekler, takdir sevilen, ya da bilmek istendi.
Saydıklarından utanç kadınlar cinsel ilişki sırasında aktif veya erkek yükleme adam eşlerin iş hem de zevk vermek için, saldırı gibi tamamen görerek, sevişmek. Birçok kadın ona zevk vermek ve çaba eşinin cesedini teslim etmekten öte bir göstermez. Kadının vücut erkek teşvik, ama karşılamak için yeterli olmayabilir.
Çok birçok kursağında heveslenip erkek coşku bir kadınla uyumak çok güzel. Bu nedenle, aktif katılımı ile uyku için bir kadın olarak, coşku ve sevgi erkek ya da erkek ilgi göstermelidir
Nasıl vermek için belirli bir istek için bir adam, gizli zevkleri vaadetmesini, dikkatini çekmek için her kadının davranışlarını bilmek istiyoruz. Ama sadece bu davranış rekabet zaman geçerli olan bir erkek ya da başka bir kadın olsun istedim. Bir adam onu ​​kedi onun iradesinin keyfini artırmak için emin seviyor ve nadiren bu tür eylemlerin görünür.
Ancak, kadınlar zaman zaman da olsa başlamak, kaldırılmasını istediğiniz gibi erkektir. Bir erkek uyardı bilmek ne anlama geldiğini fark anlamına gelir. Git ve çıplak, çekici, arzu dolu bakmak, sevgi dolu sözler söylemek için yüz, ya da cinsel heyecan içinde, senin kucağına oturup, bir çok şey başka onuncu uyandırabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası