Sayfalar

20 Haziran 2011 Pazartesi

X Video İzle X Videos


Xvideos Dns
Daha önce, ev konsol video oyunları ve çok oyunculu seçilmiş, her oyuncunun sadece aynı açıyla oynama fırsatı verilmiş televizyon ile sınırlıdır. Ayrıca, TV izlemek ve konsol oyunları, iki tamamen ayrı olay vardır. U Wii konsol televizyon bağımlılığı arınmış olacaktır. U E3 Expo ziyaretçiler ilk elden ne tür bir oyun deneyimi sunan Wii ve yeni kontrol sağlanacaktır görmek için şans.

Bu özellikler şunlardır:

Oyunlar için • Tek:
TV yeni kontrol bilgileri yansıtmamaktadır, kendi ekran oyuncular paylaşır.
Yeni kontrol jiroskobun kullanımına bağlı olarak değişebilir bakış Bilgi ve nokta.

• İki kişilik oyun:
• Yeni kontrol oyuncu, diğer oyunculardan farklı görünümlü bir ekranı olan bir televizyon yeni bir konsol ile karşı karşıya olacak yaratıcı fikirlere açık olacaktır.

6.2-inç ekranın yanı sıra, ivme ve jiroskop aynı zamanda yeni bir denetim olduğunu, titreşim, dahili kamera, mikrofon ve hoparlör özellikleri içerir. Klasik Kumanda ™ bu özellikleri ile düğme düzeni - İki analog çubuk, + Ok tuşları, A / B / X / Y düğmeleri, Sol / Sağ düğmeleri ve ZL / ZR düğmeleri bugün ve tam bir kontrol sağlayacak hem de fanatik oyuncular.
Xvideo Xvideos
Harekete duyarlı özelliği ile U Wii Full HD grafik desteği oynatabilen birleştirir. Her bir Wii konsolu U, bir Wii kumandası ve Wii Remote ve Wii Remote ile ek 4 U-Plus kontrol kullanılabilir. Sistem aynı zamanda tüm Wii oyunları ve Wii aksesuarları, bütün desteği ile geriye doğru uyumludur. Tüm dünyada satılan Wii konsolu 86 milyon adet çok büyük bir oyuncu tabanını ulaşmıştır. U ileri daha Wii genişleme ulaştırmayı hedefliyor. Yeni konsol için farklı deneyimler, yeni oyun çalışmalarını sürdürmek için dünya üzerindeki geliştiricilerin başlamıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası