Sayfalar

20 Haziran 2011 Pazartesi

Cinsel Pozisyonlar Video



gebelik, gebelik, cinsel ilişki pozisyonları cinsel ilişki pozisyonları video izle
Eğer aylarca çok zorlaşıyor başladıktan sonra gebelik sırasında cinsel ilişki, karnın aşırı büyümesi genellikle 5 ve 6 bayan başlar. Ancak, 8-10 ayının son haftasına kadar gebelik ile seks yapmak mümkündür. Bu yazıda hamilelik hakkında bilgi vermek, video açıklama ile cinsel ilişki pozisyonları yapacağız.

Hamilelik sırasında, erkek bebek kadınlar o ürker bir şey için. Bu, cinsel yaşamlarını etkiler. Yani cinsel ilişki pozisyonları riskli gebeliklerin olmadan nelerdir. Burada, gebelikte cinsel ilişki pozisyonları gebeliğin fizyolojisi göre değiştirilmelidir. Gebelikte Cinsel İlişkiye Pozisyonlar üst pozisyon adam en çok kullanılan pozisyon çiftler, tek başına tehlike bırakarak gebelik anne rahatsızlık ile gebelik, ve en önemlisi, rahim içinde bebeğin büyüyen baskı oluşturmak başlar önerdi maruz kalma.

Bu nedenle, çiftler, rahim, rahim basınç minimal ve ideal olarak hiçbir şekilde bir pozisyon baskı oluşturmaz tercih etmelisiniz. Aşağıdaki resimde şematik ilgili ilişkinin pozisyonu gösterir. Arasında bu 5 pozisyon "bebeğe hiçbir zarar vermeyeceğim," bir başka açısından herhangi bir avantaj yoktur. Bu önerilen pozisyonlar her çift kendilerine en uygun olanı uygulamalıdır. Eğer bu önerileri dikkate almak sürece elma çekirdeği (bebek) hiçbir şey olmaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası