Sayfalar

21 Haziran 2011 Salı

Çocuklar Duymasın Duygu'nun Frikikleri İzle



Sayı olarak ifade Prof Dr Ayşen Bakioğlu, ülkemizde başarı ölçüsü, akademik başarı bir çeşit olmalıdır, bu değerlendirme sonucunda başarı ve başarısızlık ayıran kesikli çizgi ile, oldukça zor ve izlenimini verdiği yoğunlukları farklı duygular bize tekrar yaşanmaması için söyler.

Bu rekabet durumu ve Profesör duygusu vurgulayan bir yarış yol ailelerin temel olarak notlar için öğretmenler hem de öğrenciler. Dr Bakioğlu, bu durumda''öğrencinin başarılı bir öğrenci tanımı başarısız olur ve rakamlara bakarak yapılan, öğrenci ile çalışan motivasyonu farklı parçalar, proje girişimi, zor iş aynı ders gösterdi Ekip üyeleri, bir arkadaş yardımcı olmak ve benzeri konularda gelişme yorum öğrencinin bireysel konamamaktadır için cümlelerle ifade edilemez''dedi.

Dr Bakioğlu, öğrencilerin bireysel farklılıkları gelişimi daha yol olacağını savundu raporun sunulması ile velilere öğrenci başarı değerlendirme yoluyla ifade ederek yöntemi değiştirmeniz gerekir sunulur okul değerleme rakam.

Çocuk çeşitli nedenlerle, oluşturulan duyumları aşırı dikkat almazsanız ebeveynler için carne bilgi için yıl boyunca ülkemizin durumu hakkında öğrenme ve çeşitli olaylar yansıtılmasıyla Bakioğlu çocukların çeker, şunları söyledi:

Karnesine suicide''would muhtemelen aşırı duygusal ifade tüm bu eylemleri kurtulmak olabilir amacına dolandırıcılık rapor öğrencilere, kızgın olsun kararlı babası tepki gösterdi. Veliler sadece baş mevcuttur beyaz ve siyah renk. Bu maruz kalma ve geçen olarak ifade edilir. Ancak, çocuğun akademik başarısı ilgi ve yetenekleri ile çok başarılı ve mutlu bir yaşam olabilir, her ders farklı olabilir. Akademik başarı hayatta başarı garanti değil. Sanat, spor, farklı arayışlar ve öğrencilerin bu alanda üstüne fırsat ve imkanları başarılı bireyler olabilir verildiğini bu konuda gelişmeleri ilgi yeteneği.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası