Sayfalar

19 Haziran 2011 Pazar

Gerdek Gecesı Yapılacaklar Resimli Anlatım



Gerdek gece kesinlikle şeyleri acele gerek getirmek için değil aynı zamanda bazı konularda hassasiyet göstermeleri gereken çiftler için ilişkide ilk gece. O bir bakire olduğunu ve eşinin bakire herhangi bir pozisyonda tehlikeli olabilir Eğer ilişki girmek anlamına gelir çünkü cinsel ilişkide gerdek gece pozisyonları da gece göre seçilmelidir. Burada düğün gecesi resmi, anlatım pozisyonlar için başvurabilirsiniz;

Çiftler ilk kez bir kadın ve kadını erkekler tarafından kullanılan bir erkek için ilişkiye, kadın seçilmiş alt konumdadır. Ilk gece aslında Gede gecesi için en uygun konumdur. Bakire ile hiçbir ilişki bir dişi ve ancak pozisyon ve şekli erkekler için bir bakirdiye olarak adlandırılan değil. Erkekler kadınlara yaklaşım, yavaş ve hassas olmalıdır. Ön hazırlık "Petting" deneyimleri, kadının durumu azalır genişletilebilir veya yırtmışsa kızlık zarı bayan, o kaygınlığını foreplay kadınlarda ve özellikle geçmişte vajina sağlar ve o rahat bir birleşme sağlar kolaydır.

Bu nedenle, çünkü düğün olayların gerdek gecesi sizi yapılır söyledikleri gecesiolan. Onları cinsel içerik ve cinsel sorunlarını içeren Web sitelerinden bazıları, video yorum mevcut resmi. etik zorunluluk size gerdek gecesi, videolar ve gerdek gecesi resimlerini sunamıyoruz.
Gece ve ilk gece Gerdek iliski02 Pozisyonlar
Iyi bir adam gerdek gecesi bazı görevleri vardır. Gelin ve bilgilendirme detaylı görevi de damat. ilişkisindeki gerilimlerin bazı zor ilk gece lerinide ilk gece. Ilk gece Genellikle, yukarıda açıklandığı gibi isteğe göre erkek ve kadınların konumları, ilk gece seks pozisyonları Alınır. Ilk gece ilk gece kızlık zarı kırmak, ve çünkü kendi konumunu, en rahat duruş şeklini belirlemelidir kadınların acı gerektiğini kızı çünkü pozisyonlarıo insan olarak, kadının duruşu çok önemli olduğu önemli değildir.

Yeni zevkler tatma isteği, insanların çoğu olası cinsel ilişki yüzlerce itme pozisyonuna deneyin. , Fiziksel ve psikolojik sorunların yeni zevkleri almak arzusu içinde daha az kullanılan pozisyonlar bazıları da bazı yararlarını çözmek için. Kısa bir penis ve ortağı ya da denemiş uzun ya da kısa pozisyon olanlar için düşünce mümkün olmamıştı olanlar için hamile bir kadın, şişman eşler, sırt ağrısı olanlar, iyi olabilir. Doğru pozisyonun seçimi, bir kadının orgazm bir orgazm yaşamamış bir insan, çocuklarının olmasına yardım edebilir hatta görünüşte kısır çift sorunun sorununun çözümünde sonuca veya iktidarsız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası