Sayfalar

16 Haziran 2011 Perşembe

Jigolo Yerimiz



Suriye rejimi, kendi halkına savaş devam kaçış açtı.

dağların önce sınırın Suriye tarafında Türkiye Türkiye kesiminden geçen 15 bin kişi, onları ormanda saklanmaya 10 Survivor. çadırlarda Suriyeliler tarafından kurulan korkunç iddialar bulundu.

"Kızlar tecavüz EDİP



Öldürme "



co-Şuğur kabul ile Suriye'ye Arkadaşımız M. Mustafa Uzun "ekmek yol 'giriş, Suriyeliler korkunç, çok korkunç terkettikleri Cisr ilgili bilgileri içinde orman beklentileri devam etti. Tamamen bir hayalet kasaba ve herkes dönüştü Suriyeliler kaçtı söyledi 50 bin ordularının şehri, "bizim şehir nüfusu. etrafında 70 bin köy ile. Şimdi kimse. Herkes kaçtı. çok ölü çok. Belki 2-3 bin kişi öldürülmüştür. Ayrıca rastgele ateş açtı mı. Direnişçilerin Bildiğiniz gibi onlar evlerin içine giriyoruz. Çok daha fazla insan bu şehirde girerken yakalanırlar. Özellikle kız musallat oldu. Onurlarımızı zedelerlerse sineceğimizi korkmuş düşündüm. Bunu yapmak için, kız tecavüz etti. tecavüz 2 kız ve daha sonra kent girişinde, yol atmışlardı katledilip ortasında. ve zulmü durdurmak için Türkiye artık ihtiyaç olduğunu söylemek ilgilendim "dediler.



YA DA DİRENÇ VEYA ÖLÜM



ÜÇÜNCÜ HİÇBİR ŞANS



savaş Suriye birçok şehir ve adını ve fotoğrafını yazılı olması nedeniyle güvenlik çekilmesini istemiyorum Suriye vatandaşları artık belirten, "Biz tek vuruşta Lazkiye'de 15 kişi emretti. Sonra toplu olarak gömülmüş Bunlardan. biri Filistinliydi 2'dir. millet korkutmaya çalışarak Sindirme. hiçbir işkence için. sen bitirdiniz. sen yaralı iseniz ve o zaman sen de hastaneye gitmek zorunda yakalandı alırsanız. Veya sorgulanıyorsunuz sorgulama var bitti. Lütfen dikkat kolunuzu ama mermi hastane çıkış vücut vurmak. Ama sen yürüyerek hastaneye gitmek ölecektir. doktor getirmek Evleri reddedildi. Doktorlar artık dayak vardır. Ve biz düşünmek bu baskılar. Ama şimdi susmuyor halk. Esad da hayatını kaybetti susmuyor susmayacak kadar "diyorlar susturacaklarını büyük bir baskı var.



CAN, ARZ VE ONUR



GÜVENLİK kayboldu

feryat tarafından yağmurda gözyaşlarına boğulmuş Suriyeli bir kadın, "ile görüşmede ben Esad Cumhurbaşkanı, yatakta benim sözde yatıyor. başka elbise yok. kıyafetleri alamadım zaman bu vahşete burada rahatım hatta omurga. Bu kadın burada başıma yönetmek aynı elbise ile 10 gündür. kocam, ben bütün sınır ağları ve iletişim olanaklarına kapattı, daha sonra genç Suriye cep telefonu şirketi de çevremizdeki yığılmış "bilmiyorum Tüm bunlar alınmıştır "dedi. Gençlerin "Suriye, devlet kayboldu. Askerler daha sadece karşı savaşıyorlar. No Kurumu. Herkes yiyor. Çok daha acı olaylar olabilir. Campbell, mal, namus güvenliği tamamen kayboldu. Kimse bilmiyor," diye söylüyorlar.



'ASKERİ TÜRK



MU ABD KORUYUN?

Suriye hükümeti, ancak 1300 kişi öldü ilan sadece kendi kentlerinde Şuğur'da Cisr eş bir gencin katlediğini Lanet Beşşar'ın ve adamları "diyerek, 2500 en azından. Biz özgürlüğümüzü istiyoruz. Bunun için hissediyorum ver neden olabilir. Biz, hiçbir bomba silah var. Biz terörist değildir. helikopterler gelince, tanklar mutlaka, bize koştu. kalanı öldürüldü. Türkiye'ye gitmek için başka bir yerde yok. Burada Suriye ordusu, ama şimdi burada bize saldırabilir. Türk askeri yardım bize böyle bir saldırı sırasında? "dedi.



şimdi şimdi ", rahat geçişler Suriyeliler ifade Türkiye sınırına taşımak istiyoruz. genel olarak Türk askeri ve ardından tekrar geri dönemeyeceğiz. Ancak, bizim ev Türkiye'ye alınacaktır Ancak, kamplar gözardı. hiçbir sorun yapar , eşya, bahçe sonsuza kadar. Türkiye zamanlar biz tamamen bloke gözardı bu şekilde. Bu nedenle, biz burada beklemeye devam edeceğiz. Suriye ordusunun Türkiye geçin, sonra işgal yok, dediler.

1 yorum:

  1. ben denizli merkezden ahmet rumuzlarım ufogoron ahmet20 ufogören li5etursatemlaktır 175 boyunda 75 kilo normal yapılı güzel yakışılı biriyim mühendisim ama jigoloklukta işini bilen doyumsuz karşımdakini mutlu eden biriyim bir yok ünlüyle birlikterliğim oldu türkiyenin heryerine giderin sorun olmaz güzel bakımlı temiz ve yaş önenli değil konuşalım güzel bir gece varsanız daha ne bekliyorsunuz jiğologunuz sizi bekliyor cep 05435313059 e posta li5etursatemlak@hotmail.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası