Sayfalar

17 Haziran 2011 Cuma

Nexxx



K'NEX, Çocuk ™ Love Worlds Bina odaklanmış sadece ABD yapımı oyuncak şirketi, Mario ™ özelliği ile son derece popüler K'NEX Altın Bilet Piyango girmek için hayranları tarafından kullanılabilecek ikinci bir web sitesine bağlantı yayınladı. Yeni sürüm link olduğunu. Orijinal bağlantı da kabul kayıtlarda tam olarak operasyonel kalır. Cuma, 15 Temmuz, 2011 Pazartesi, Haziran 13, çalışır piyango, Salı, bazı kullanıcılar için teknik sorunlar sonucunda 14 Haziran 2011 tarihinde girişleri ile cebelleşmek oldu.

Promosyon ücretsiz Mario ™ veya Luigi ™ K'NEX şekil almak için online kayıt K'NEX Mario Kart hayranlarını davet ediyor. 300 rakamları beş hafta promosyon boyunca her gün dağıtılmaktadır. Bir Wii ™ konsolu (a $ 150 + değer), tüm K'NEX Mario Kart Wii Ürün Serisi: 10.000 rakamlar, beş şanslı büyük ödülü kazanan bir Mario rakam artı dahil olmak üzere özel bir ödül paketi onları hakkı Altın Bilet alacaksınız (iki popüler Mario Kart Wii pistlerde Mario, Luigi, Yoshi ™ ve en sevdikleri kartlar ve Motosiklet içeren 18 oyuncaklar - bir 632 $ değer) ve Hatfield, Pensilvanya tur K'NEX merkezine bir gezi.

Daha fazla bilgi için tam kuralları ve piyango ziyaret girmek için. Herhangi bir satın alma.

K'NEX Markalar Hakkında
1992 yılında kurulan, K'NEX Markalar, dünyanın en yenilikçi inşaat oyuncak şirketi yapmak ve ne çocuklar için dünyanın önde gelen entegre yapı sistemlerinden biri haline gelmiştir satmak için kurulmuştur. 200'ün üzerinde uluslararası ödül ve tanıma kazanan K'NEX Çocuk Aşk Worlds Yapı odaklanmış Amerika'nın bina oyuncak şirketi olduğunu ve gençlerin teşvik ", hayal kurmak ve oynamak." 1992 yılından beri, Rodon Grubu, K'NEX Markalar iştiraki , LP, K'NEX bina oyuncak sistemi için 30 milyar parçalar üzerinde üretmiştir. Daha fazla bilgi için ziyaret edin.

Nintendo özellikleri Nintendo ticari markalarıdır. Nintendo K'NEX Altın Bilet promosyon sponsor değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası