Sayfalar

18 Haziran 2011 Cumartesi

Atlarda Cinsel İlişki



Orgazm sıklığında azalma, kadınlarda daha bu yaşta deneyimli olmasına rağmen. Bu aynı zamanda psikolojik keyfini artırır. Yeniden başladıktan sonra uyarılma daha iyi kontrol etmek için ilk uyarılma, boşalma, orgazm, bu yaş Erkekler. Ancak, birçok erkek için süren 40'lı, yaşı dönem panik ile eş anlamlıdır. Bu dönemde, hipertansiyon, kalp-damar hastalıkları, nörolojik bozukluklar, sigara, alkol, cinsellik gibi nedenlerle etkilenebilir. Özellikle yoğunluğu küçük, orta ve değişik düzeylerde ereksiyon kaybı, 40 yaş arası erkeklerin yarısı, yoğun olarak görülmektedir. Bu nedenle, bu yaş grubundaki erkeklerin, cinsel düşünürler olarak hayatlarında önemli bir dönüm noktasıdır. Bu çağın en büyük hayal ortağı genç olmaktır.

Yaş 50 sonra

50'li yılların ortalarından içinde yaşa, kadınlar genellikle menopoz östrojen seviyeleri düşer girmek, vajinal mukus incelir, vajinal ıslanmalarında azalacaktır. Göğüsler uyarılma, ereksiyon azalır. Daha seyrek olarak kısa süreli memnuniyeti sırasında orgazm, orgazm, deneyim. Postmenopozal kadınlarda cinsel istek, ancak tamamen yok olur. Erkeklerde yaşlanma ile birlikte kademeli bir düşüş cinsel istek üzerinde hormonu testosteron görülür. Azalmış erektil kapasitenin bir sonucu olarak vücudun genel işlevi azalır. Cinsel yanıt döngüsü süresi ve evrenin çok daha uzun süre uyanık ve yoğun olmalıdır. Ancak yaşlanan erkeklerin tüm etkileri, düzenli cinsel aktivite daha az zarar görmeye devam etmektedir. Araştırmalara göre, erkeklerde 70 yaş yarısı, kadınların yaklaşık yüzde 20 cinsel ilişkiye devam edebilirsiniz.

1 yorum:

  1. Mrhb ben turan kayseriden 175 boyundayim 35 yas 70 kilodayim karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amac her ne olursa olsun yalansız dürüst samimi olsun hassasiyetlerinizi kesinlikle anlayan biriyimdir her turlu arkadasligada acik biriyim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir civari bir bayanla tanismak gorusmek isterim güven karşı taraf için her ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar önemlidir 05523367078

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası