Sayfalar

22 Haziran 2011 Çarşamba

Sevişme Resimli Anlatım



Onlar yemek gibi, çünkü bu konuda çekinmeyin.Ona danışın.Bu önemli.Erkekler son derece sabırsız hakkında düzgün konuşabilecek nasıl eşiniz ile cinsel Neler var hareketine izin emin altına hücum ederler.Siz söndürün yaktı. Eğer ön sevişme süreci uzatmak istiyorsanız sabırsız olmayın.
Kadınlara göre erkekler kısa bir süre içinde uyarılır için, bazen de göz önünde kadınların ihtiyaçlarının fikirleri, başka bir kadın olduğunu karşılayamayabilirler.Tabi ertelenmiş yatmak.
Men, duygusallık ve romantizm farklı bir bakış açısıyla ön safhadadır.Ön bakarlar.Onlar seks ve eşiniz daha fazla Kadın seçtiğiniz için sıfır indirebilir.Bu nedenle şu anda hoş olmayan bir kelime olarak cinsel isteği akımın devam duyabiliyorum eşinize bir nazik kullanmak için vardır.Böyle Dil söylemek bir şeydir.

Değil cinsel ilişki sırasında konuşmak istiyorum ya da el ve heyecan aramak için en iyi gezdirin.Daha yapabilirsiniz.Klitorisin sevecen dil ile sürtünme gibi yerlerde dokundu Dil kullanın.Onun vücut konuşamıyor ve çünkü birkaç yüz duygusal özellikleri en üst seviyeye adamla yüz için en güçlü, en az ve çünkü en azından kadının arka için pozisyon açık olduğunu bakılmaması ve pozisyon arkasındaki adam temas yüz duygusal yüz uyarıldığı.
Ancak bu her kadın için geçerli olmayabilir. Kadın ön sevişme dönemi "çok önemlidir. Erkeklere kadınların ilişki hazır olmak kolay değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası