Sayfalar

22 Haziran 2011 Çarşamba

Memelere Bakma Oyunu


Memelerini Erkeklere Gösteren Kadınlar
Beş yıl sonra yeni albüm, çelik boyunca hayranları, 'Kalp Gözü 25 yıllık emeğin ürünü olduğunu söylüyor. Albümün liderliğindeki ilk klibi, 'bir aşk ilişkisi hakkında tüketilen sigara gibi Kibritçi Kız'da popçu,' Üstü Açık Araba 've' bana 'şarkıları yazık Yazık belirgindir. Çelik müzik hayatına 12 albüm, koyar denilen 'Little Match Girl "şarkısı kızı rüyalarında gizleme keşfetti ve bu kız konuşturarak söyledim aşk' dedi.

- Yaz gelmesi gibi pek çok albüm ... Kendinizi nerede görüyorsunuz?
Ben bir müzik özgü yapıyorum. Karşılaştırmıyorum herkes yüzden. Ben ayırt etmeden herkesi dinlemek. Ancak, Foo Fighters, Jones Nazan özel insanlar. Müzik Bu stilleri, farklı kalkmaları ile oturdu.

- Adı kulakta sağlam 25 yıllık kariyeri oldu mu?
Emeğe saygı farkında olmak ve bizden biri reddetmek için değil bir çok yanlış yerlere götürür. Ben gibi, bu ne kadar değersiz bir şey olmaz değildi. Onun yerine en değerli her biri. Kötü müzik biri olarak bir değerlendirme yapamaz. Ben inkar ediyorum. Ben emmek çünkü birine göre.

Tombul tombul memeler, Allah lanet?
Müzik insanların duygularını harekete geçirir. Klasik müzik iki kez inek sütü dinledi edilir. O müzik dinleyen inekler müzik o oluyor ne olur bile doğru olanı içinde, insanlar dinledi? Piyano Çocuklar daha iyi matematik problemlerini çözmek. Müzik bir şey ama müzik ne yapıyor? Örneğin, 'tombul tombul memeler', 'Allah kahretsin'? Bu adam kendisi karar verir. Onun için o. ne yapıyor şarkılarımda kabul ..

Çok net bir duruş
- Bana içinde getirdi duygularını ifade etmek için 'Little Match Girl' şarkı ', "dedi Bu bildirimle ilgili yanlış Anlaşılacağınızı düşündünüz mü.?
Bence başkasının yapamayacağı bir şey yapabileceğini belirtti. Bir hamile kadının duyguları, hiçbir ile yazıyorum. Ben de benim için müzik üretebilir, bu şarkı için üretemiyorsun olamaz. Aramızdaki fark bu. Kariyerinde bu fark. Ben meslekte yapamazsınız. Kız ben, ama çıkış model Yani, model pembe iç çamaşırı vardı ve ben bir şey fark yoktur. Konumum çok açık.

- Oğlunuz Ata tekrar evlenmek istiyor?
ATA bu konularda yorum yapmaz. Onun annesi ile bu anlamda olduğu için ayrı-gayrı hissettirmemek için elimizden geleni yaptık. Yani hiç bu konular hakkında konuşuyor.

Normal insanlar onları sevmiyorum
- Alkol ekran üzerinden yürümek kim olduğunu bilmek Eski eşi Bayan Buket gece?
Hepimiz çok yüksek seviyelere yapmışızdır hatalardır. Diğer insanların hatalarını görerek hiçbir yerde alın. Ben de buket hata yaparlar. Herkes benim kadar ona nasıl baktığınıza bakıyor. Birçoğu yanıtlanabilir. Bu normal bir insan şartlar ve ben normal insan onları sevmiyorum.

Memelerini Açan Kadınlar Oyunu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası